perjantai 13. maaliskuuta 2015

Pääsisinpä Gloryholelle

Gloryholet on minusta järjettömän kiihottavia. Tietämättömille kerrottakoon, että gloryholella tarkoitetaan yleensä vessoissa tai seksikauppojen videohuoneissa seinissä olevia reikiä, joiden läpi työnnetään oma tai toisen penis. Toisella puolella reikää sitten toinen henkilö ottaa suihin tai harrastaa muuta seksiä tämän peniksen kanssa. Gloryholen hienous on siinä, että näkyvissä on vain sukupuolielin. Elimen omistajaa ei välttämättä näe ollenkaan, ja monet pitävät juuri tästä.

Taisin kertoa aiemminkin, että koen peniksen todella kiihottavaksi asiaksi. Aina välillä masturboidessa huomaan haluavani päästä taas nuolemaan ja imemään kyrpää ja gloryhole on usein näissä fantasioissa vahvasti mukana. Omaan elämäntilanteeseeni sopisi juuri tämänkaltainen tilanne, jossa kummatkaan osapuolet eivät tapaa, mutta nautintoa jaetaan molemminpuolisesti. Itse haluaisin olla nimenomaan sillä antavalla puolella.

Olin eräällä ulkomaanmatkalla tämmöisessä seksikaupassa, jonka yläkerta oli omistettu kokonaan näille ns. runkkauskopeille. Useissa näissä oli gloryholet ja himoitsin kovasti tämänkaltaista kokemusta. Olin kaupassa tunnin verran, yrittäen vilkutella miehille kiinnostustani saada heidän kalujaan suuhuni, mutta jostain syystä kiinnostusta ei löytynyt. Päädyin sitten vain viimeistelemään itseni homopornoa katsellessa, joka oli sinänsä jo itsessään mielenkiintoinen kokemus. Siitä vain jäi puuttumaan se mitä halusin, ja se on aina välillä harmittanut minua.

Tiedän että kotikaupungissani on useita gloryholeja, jopa aktiivisia semmoisia mutta eihän tässä elämäntilanteessa noille kehtaa salaa mennä. Ehkäpä tämäkin fantasia jää päähäni odottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti