tiistai 1. joulukuuta 2015

Alusvaatteiden kaipailua

Onpas taas pitkä aika viimeisestä päivityksestä. Tarkoitus on ollut kirjoitella useampaan kertaan, mutta omassa elämässä on tapahtunut hieman suurempia mullistuksia joiden vuoksi kirjoitteleminen on jäänyt sivuun.

Eniten arjen muuttumisessa harmittaa se, että alusvaatejutut ovat jääneet lähes kokonaan pois. Aloitin vähän aikaa sitten uudessa työpaikassa, jossa on pitänyt hyvin paljon kiirettä. Oikeastaan niin paljon kiirettä, että jos puen päälleni naisten alushousut niin en kiireeltäni edes muista että niiden pitäisi piristää arkea. Lisäksi kiinnijäämisen riski työpaikassa on ollut niin suuri, että en ole senkään vuoksi kehdannut pitää mitään ihania alkkareita jalassa.

Ja sitten kun sitä ehtii kotiin, niin on paljon arkielämän rasitteita että ei jaksa. Onhan tämä vähän turha valittaa siitä, että ikävöi naisten alusvaatteita kun on kaapissa iso kasa alushousuja, rintaliivejä ja kaikenlaista, mutta minkäs teet!

Olen tosin tässä viime aikoina koittanut etsiä itselleni uusia rintaliivejä. Haluaisin kovasti rintsikat, jotka ovat mukavat päällä pidemmän aikaa, mutta eivät näy miesten vaatteiden alta. Lähinnä haussa on toppaamattomat ja kaarituettomat liivit. Kävin tänään sovittamassa Anttilassa Naturanan rintaliivejä, mutta kummatkaan ei oikein säväyttänyt. Lisäksi kun etsii miehenä rintaliivejä, joissa on suuri rinnanympärys ja pieni kuppi, niin joutuu usein pettymään. Naturanalla oli mielenkiintoisia liivejä, jotka olivat tavallaan ihan söpöjä, mutta esimerkiksi näissä liiveissä harmitti että kuppi jäi silti vähän löysäksi. Muuten tuntui kyllä hyvältä, että jos en löydä parempia niin Anttilaan tie vie!

Alkkareiden haistelujuttuja on tullut vaimon kanssa harrastettua, ja se on pitänyt hyvän mielen yllä. Ei ole tullut kaipailtua muiden naisten alusvaatteiden haistelua, tosin en ole pitkään aikaan ollut kylässäkään naisella jonka alkkarit kiinnostaisivat niin paljon. Mainitsin, että olin saanut luvan muidenkien naisten alushousujen haisteluun, mutta tilanteita ei ole vielä vain tullut vastaan. Ehkäpä vielä lähiaikoina?

Näin lopuksi vielä, minulla tuli joku outo kiinnostus naisten pikkuhousujensuojia kohtaan. En itsekään oikein ymmärrä, että mistä kiinnostus niiden kokeilemiseen tuli, mutta tulipahan sitten tutkittua sitäkin asiaa. Tämä on tosin ehkä sellainen aihe, josta en ole aivan varma että haluanko kirjoittaa tänne siitä. On kuitenkin kovin erikoinen aihe, että mies kokeilee uteliaisuudestaan naisten kuukautissuojia, kun ei ole fysiologista tarvetta niiden käyttämiseen. Tosin, eihän minulla ole tarvetta rintaliivienkään käyttämiseen ja silti usein tulee käytettyä. Jos haluatte kuulla lisää tästä, niin heittäkää kommenttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti