tiistai 29. joulukuuta 2015

Pikkarimyyjä: Ms. Lemon

Sain kalasteltua toisenkin pikkarimyyjän haastatteluun. Nähtyäni hänen ilmoituksensa, tiesin että tämä nainen täytyy saada haastateltavaksi, sillä hänen ilmoituksensa poikkesi niin paljon tyypillisistä pikkarimyyjistä. Paljon asiallista tekstiä ja ymmärtävää puhetta. Sitä samaa on luvassa hänen vastauksissaan, olkaapas hyvät!

---Kerro vähän itsestäsi. Mitä harrastat, minkälainen ihminen olet jne?
Hei! Olen Ms. Lemon, pikkarimyyjä. Itsestäni noin ulkonäöllisesti nopeasti tiivistettynä: 20-vuotias, 168cm pitkä, 80C kuppi, brunette, sievä M-koko ja pyöreä peppu. Siinä asiat, jotka kiinnostavat eniten yleensä ostajaa, vähemmän minulta kysytään harrastuksistani tai tekemisistäni noin yleensä.

Vapaa-ajallani käyn salilla sekä joogassa, tapaan kavereitani, istun kahvilassa lukemassa kirjaa tai käyn parilla viinilasillisella hyvässä seurassa. Olen opiskelija sekä teen osa-aikaisena töitä asiakaspalvelijan ammatissa. Aika tavallisia ja arkisia asioita, kuten varmaan monilla ikäisilläni nuorilla naisilla. Luonteeltani olen pirteä ja sosiaalinen, utelias, optimistinen sekä äärimmäisen avarakatseinen ja hyväksyvä persoona. Uudenlaiset näkökulmat ja erilaiset ihmiset kiehtovat minua hyvin paljon. En koskaan tuomitse ketään, vaan pyrin lähes aina ymmärtämään ja hyväksymään, haastamaan omat näkemykseni ja laajentamaan mieltäni. Opin mielelläni uutta.

Miten päädyit myymään pikkareitasi? Suunnitteletko jatkavasi vielä pitkään?
Päädyin tähän aika pitkälti kasvavasta kiinnostuksesta. Ensimmäistä kertaa asia tuli esille ystäväni kanssa keskusteltaessa, puhuimme miehistä jotka ostavat pikkareita, mistä maasta ilmiö on on lähtenyt, mitä kaikkea fetissiin kuuluu, ynnä muuta. Tuolloin huomasin, että idea kiinnostaa, mutta en ajatellut siitä sen enempää. Myöhemmin törmäsin netissä samaan aiheeseen sekä pariin ihmiseen, jotka pikkareitaan myivät. Tällöin aloin itsekin miettimään myymistä. Aluksi ihan vain heittona, että "mitä jos", mutta nopeasti ajatukseni eskaloituivat pidemmälle, kiihotuin asiasta ja mietin sitä koko ajan enemmän. Lopulta uskaltauduin lähteä mukaan, loin profiilin eräälle sivustolle ja siinä sitä sitten oltiin. Jo ensimmäisistä kaupoista tiesin, että tein jotain mielekästä ja kiinnostavaa jota haluaisin jatkaa.

En ole miettinyt koskaan milloin lopettaisin. Ainut syy miksi lopettaisin, olisi se, että kysyntää ei riittäisi. Mutta tällä hetkellä ja näillä suunnitelmilla aion pysyä kuvioissa tiukasti ja aktiivisesti mukana.

Pikkarifetissistä on paljon vääriä oletuksia. Mitkä ovat suurimmat harhaluulot tästä alasta? Minkälaisia ja -ikäisiä sinun asiakkaasi ovat?
Suurimmat oletukset asiakkaista on ehkä se, että pikkareiden ostajat ovat yksinäisiä 50+v. miehiä. Totuus on kumminkin se, että ostajien ikä, sosiaalinen status ja mielenkiinnon kohteet vaihtelevat hyvin paljon. Nuorin ostaja itselläni on ollut 20-vuotias mies. Jotkut kertovat avoimesti olevansa naimisissa tai vakituisessa parisuhteessa, mutta vaimo/tyttöystävä ei ole suostunut pyyntöihin tai heille ei ole kehdattu kertoa fetissistä ollenkaan. Jotkut ostajat ovat kertoneet etsivänsä lohtua ja kontaktia. Toiset painostavat olevansa työelämässä ja erittäin kunnollisia. Jokainen on oma yksilönsä ja kaikki ovat erilaisia. Suurin osa on kumminkin täysin tavallisia, perheellisiä tai perheettömiä työssäkäyviä miehiä. Heitä kaikkia yhdistää eritasoinen kiinnostus käytettyjä pikkareita kohtaan.

Toinen harhaluulo kohdistuu ehkä meihin myyjiin: että tekisimme tätä vain rahan takia tai olisimme epäluotettavia emmekä oikeasti edes pitäisi pikkareita yllämme. En väitä, etteikö suurin osa myisi pikkareita juurikin rahan takia, mutta itselleni ja varmasti myös monille muille, kyseessä on paljon muutakin - omien haavekuvien / fantasioiden täyttymys, erilaisiin ihmisiin tutustuminen, harrastus... Edellä mainitut ovat minulle tärkeitä asioita, ja ilman niitä en tuskin jaksaisi pikkareita myydä. Myyjien epäluotettavuudesta olen myös kuullut, mutta uskaltaisin sanoa, että monet on luotettavia, täytyy vain löytää se oikea, rehellinen myyjä. Tiedän että jotkut tuhrivat pikkareita ties millä elintarvikkeilla ja valehtelvat käyttäneensä niitä, kuten tiedän myös että jotkut miehet teeskentelevät olevansa naisia. Tärkeintä on hiukan tulkita myyjän ilmoitusta ja tapaa jolla hän kirjoittaa, millaisen kuvan hän itsestään antaa. Seuraavat piirteet ovat aika vahvoja varoitusmerkkejä: myyjä hoputtaa sinua toistuvasti maksamaan kiireesti, hänellä ei ole profiilissaan kuvaa tai hän ei suostu yhtäkään kuvaa itsestään sinulle lähettämäänPaljon ostaja pystyy siis kumminkin etukäteen päättelemään, onko kyseinen myyjä hyvä kauppakumppani vai ei. Luotettavuus syntyy molemminpuolin täydellisesti vasta ensimmäisten kauppojen jälkeen. Hyvistä myyjistä kannattaa pitää kiinni! Näin saat hyväksi todetun vakkarimyyjän, joka ymmärtää sinua koko ajan enemmän, ja osaa toteuttaa paremmin tilauksiasi sekä oppii ymmärtämään mieltymyksiäsi. Yleensä vakkariostajille ilmoitetaan ensimmäisinä uusista pikkareista ja itse ainakin pidän vakkareille edullisempia hintoja kuin satunnaisostajille. Minusta on aivan mahtavaa aina kun tulee luotua vakkarisuhde ostajaan!

Mikä on parasta pikkareiden myynnissä?
Parasta on saada mielenkiintoisia ostajia. Jokainen tykkää hiukan eri jutuista ja on hauskaa huomata, miten paljon mieltymykset vaihtelevat ihmisestä toiseen. Jokin asia mikä on toiselle ehdoton ei, onkin toiselle hienoin juttu ikinä. On upeaa kun pääsen tutustumaan ihmisiin ja he kertovat minulle asioita joita eivät kenellekään muulle kehtaisi. Pääsen osaksi toisen ihmisen fantasiaa tai harrastusta. Opin uusia asioita jatkuvasti. Olen pikkarimyyntien kautta tutustunut hiukan paremmin erääseen vakkariostajaan, jonka kanssa on todella kiva jutella. On kiva kun tiedän valmiiksi mistä hän tykkää ja mitä haluaa; esimerkiksi pikkareita ostaessani ostan aina yhdet sellaiset, joiden tiedän miellyttävän häntä. Hän on myös opettanut minulle eräästä fetissistä, jota aikaisemmin olisin ajatellut hiukan epämiellyttävänä. Mutta hänen kauttaan kiinnostuinkin asiasta ja totesin sen olevan hauskaa! Tällaisia kohtaamisia sattuu harvemmin, mutta on aina todella hienoa löytää pikkariostaja, jonka kanssa voi puhua luontevasti ja heittää vähän vitsiäkin.

Parasta on myös saada auttaa ihmisiä toteuttamaan itseään, jutella heidän kanssaan ja välillä ehdottaa asioita, joita he eivät välttämättä olisi edes tulleet ajatelleeksi. Monet ovat löytäneet kauttani uusia fetissejä itselleen!

Kaikista tärkeintä on kumminkin luotettava ostaja. Jos joku vaikuttaa epärehelliseltä, epäluotettavalta, agressiiviselta tai epävakaalta, en tee hänen kanssaan ollenkaan kauppoja. Kannattaa siis antaa itsestään myyjälle asiallinen kuva.

Millainen on hyvä ostaja? Millainen on hyvä myyjä?
Hyvä ostaja kertoo mitä hän haluaa tai mitä hän etsii, mitkä hänen mieltymyksensä tarkalleen ottaen ovat. Arvostan itse selkeää kirjoitustyyliä ja ystävällisyyttä. Hyvä ostaja ei "kalastele" monia kuvia myyjältä ilmaiseksi. Hyvä ostaja on sellainen, johon voi ehdottomasti luottaa! On myös tärkeää, että ostaja aktiivisesti tarkistaa sähköpostiaan, eikä vastaile viikkojen viiveellä. Hyvä ostaja ymmärtää myyjää sekä kunnioittaa tämän henkilökohtaisia rajoja ja pyyntöjä. Jos myyjä ei johonkin asiaan suostu, niin kannattaa jättää asia sikseen ja etsiä joku joka on kiinnostunut, eikä alkaa maanittelemaan myyjää tai lähettelemään useita viestejä samaa asiaa koskien. Missään tapauksessa ostajan ei tule olla uhkaava tai käyttäytyä agressiivisesti. Myyjillä on oikeus kunnioitukseen, heillä on oikeus päättää mitä tekevät ja mihin hintaan. Tilanteissa, joissa ostaja uhkailee myyjää eri tavoin, on myyjillä kaikki oikeus kääntyä poliisin puoleen. Tämä on onneksi hyvin harvinaista ja suurin osa ostajista osaa kyllä käyttäytyä.

Hyvään myyjään pätee aika pitkälti samat asiat kuin ostajaan. Mielestäni myyjän tulee olla hyvin avoin, kuuntelevainen, asiakaspalveluhenkinen ja ehdottomasti luotettava. Myyjän täytyy ymmärtää ja arvostaa ostajan tarpeita, vaikka ei kaikkeen välttämättä suostuisikaan. Hyvän myyjän tulee olla esittelyssään mahdollisimman tarkka ja muutenkin viestittelyissä paneutua siihen mitä kenellekin kirjoittaa (ei missään nimessä copy-paste tekstejä). Myös yksi mallikuva itsestään on tarpeellinen. Erityisesti hyvä myyjä kunnioittaa ostajan yksityisyyttä, tekee juuri niin kuin on sovittu ja on ehdottoman rehellinen.

Hyvää myyjää sekä ostajaa voi molempia kuvata yhdellä sanalla: LUOTETTAVA. Tätä ei voi painottaa liikaa, sillä se on todella tärkeää molemminpuolin.

Minkälaisia palveluja tarjoat? Oletko saanut outoja pyyntöjä?
Keskityn pääosin käytettyjen pikkareiden myyntiin. Pikkareita saa hiukan erilaisina; sovitun ajan päällä pidettyinä, masturboituina, pissattuina, jne. Ostaja myös aina valitsee itse kokoelmasta, millaiset pikkarit haluaa. Minulta on lisäksi mahdollisuus ostaa esimerkiksi käytettyjä tamponeja (ilman kuukautisia), muuta vaatetusta, sukkia, leluja sekä kuvia. En myy minkäänlaisia seksipalveluja, niitä on turha ehdotella, sillä sellaisiin viesteihin en vastaa ollenkaan. Tarkoitukseni on olla hyvä ja luotettava kohde ihmisille, joilla on fetissi käytettyihin pikkareihin.

Outoja viestejä tulee aina välillä. Jotkut ehdottavat seksitapaamisia hotellissa, mikä tietysti on aivan ehdoton ja iso ei. Välillä tulee vihapostia, mutta usein poistan ne niitä edes lukematta; ei siis kannata tuhlata aikaa sellaisten kirjoittamiseen, se on muutenkin hyvin mautonta puuhaa ja kertoo enemmän viestin kirjoittajan suppeudesta sekä ahdasmielisyydestä kuin mitä minusta. Paljon olen saanut myös hiukan erilaisempia pyyntöjä, joista osa on ollut mieluisia ja osaan en ole suostunut tai halunnut. Yleensä kaikenlaiset ulostejutut sekä "alista mua skypessa" -pyynnöt menevät minun henkilökohtaisen makuni ohitse. Jotkut aloittelevat myyjät ovat ottaneet minuun yhteyttä kysyäkseen neuvoja, mutta harvemmin minulla on aikaa enää sellaisiin vastata.

Mistä ostat alusvaatteesi myymistä varten?
Alusvaatteita ostan eri kaupoista Suomesta, joskus alennusmyynneistä. Pidän huolta siitä, että kaikki alusvaatteet ovat laadukkaita, eivätkä sekundakamaa. Kun löydän kivat silmää miellyttävät pikkarit, ostajia myös ajatellen, niin ostan ne. Nykyään olen löytänyt hyvän nettikaupan, josta tilaan pikkarit, siellä on hyvä laatu ja välillä "osta 2, saat 3" -tarjouksia. Kiinakauppoja en käytä, sillä toimitusaika on pitkä, minulla ei ole aikaa odotella, ja kuten aikaisemmin sanoin, haluan pitää huolta laadusta ja todeta itse, millaiset pikkarit olen ostamassa.

Mistä itse haluaisit kertoa?
Ennen kaikkea haluaisin ihmisten ymmärtävän, että tässä ei ole kyse mistään inhottavasta tai "likaisesta" touhusta OLLENKAAN: kyse on puhtaasti ihmisen seksuaalisuudesta sekä harrastuksesta ja haluista. Jokaisellahan on harrastuksia, fantasioita ja seksuaalisia haluja, mutta ne vain vaihtelevat ihmisestä toiseen. Älä siis tuomitse; varmasti sinullakin on omat seksuaaliset mieltymyksesi tai fantasiasi, olit sitten kuinka kukkahattutäti tahansa. Jotkut ovat rohkeampia ja uskaltavat niitä toteuttaa, eikä siinä ole mitään pahaa tai kummallista. Varsinkin jotkut naiset tuntuvat suhtautuvan tähän oudoksuen, eivät niinkään miehet.

Muistakaa, että kaikki on hyvin niin kauan kun ketään ei satuteta vastoin tahtoaan eikä lakia rikota.

Haluaisin kehottaa jokaista tutustumaan itseensä, kehoonsa, omiin haluihinsa, fetisseihinsä ja niiden muotoihin. Ei ole häpeä olla erilainen, ja aina samanmielisiä ihmisiä löytyy jostain. Jos löydät sisältäsi halun, niin miksi ihmeessä peittää se, kun voit myös nauttia siitä?

Ole avoimin mielin, hyväksy itsesi ja toiset ihmiset. Näin voit löytää paljon uusia kiehtovia tuttavuuksia sekä asioita elämääsi!

---

Tulipas siinä paljon hyviä näkökulmia ja hyviä vinkkejä sekä ostajille että tuleville myyjille. Ms. Lemonin blogia voi lukea klikkaamalla tästä

Myytkö sinä käytettyjä alushousujasi? Haluaisitko kertoa itsestäsi blogissani? Kommentoi blogiini, niin otan sinuun yhteyttä!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista luettavaa vaikka itseäni ei tuollaiset käytetyt pikkarit kiihotakaan.
    Imupimuja etsimässä!

    VastaaPoista
  2. Löysin blogiisi Salattu persoona / Perfect Dream -blogin kautta, johon taasen löysin linkin foorumilta, jossa kaupataan käytettyjä alusvaatteita. Hienoa, että pikkarimyyjistäkin on välillä näin asiallista tekstiä! Blogisi vaikuttaa muutoinkin mielenkiintoiselta, pitää tutustua paremmin vielä. Itsekin tosiaan pikkareita ja muutakin myyn. Enkä ole "parikymppinen piukka blondi" kuten useimmat myyjät kertovat olevansa :) Vaan nelikymppinen ja runsaammanpuoleinen :D Jos haluat ottaa yhteyttä, niin helpoimmin hoituu sähköpostilla: zarka.kozatina @ gmail.com

    VastaaPoista