sunnuntai 21. elokuuta 2016

Pikkariarvostelu - Ms. Lemon

Kirjoitanpa toisenkin arvostelun putkeen, tällä kertaa aivan erilaisesta asiasta tosin. Kirjoitin aiemmin käytettyjen pikkareiden haistelukokemuksesta, kun sain arvosteltavaksi Kotiäiti30:n pikkarit. Kokeilu oli silloin oikein mukava, ja siitä jäi halu päästä kokeilemaan pikkarikauppoja uudelleen.

Pikkarimyyjä Ms. Lemonin (haastattelin häntä aiemmin!) kanssa päätimme yhdessä tehdä hieman blogiyhteistyötä. Hän lähetti minulle haluamani pikkarit, ja minä kirjoitan kaupasta ja pikkareista arvostelun. 

Ensivaikutelmat Ms. Lemonin kanssa asioimisesta olivat oikein miellyttävät. Hän on asiallinen, mutta samalla myös kiinnostunut asiakkaan ajatuksista. Hän on avoin ehdotuksille ja kykenevä toteuttamaan ne. Sain häneltä päivän käytetyt pikkuhousut ja kuvan hänestä ne päällä. Pikkarit olivat siniset tai-alushousut, oikein kivannäköiset. Ms. Lemon piti minut ajan tasalla koko kaupankäynnin ajan ja ilmoitti kun postitti pikkarinsa.

Postitus oli nopeasti hoidettu ja pikkarit tulivat hyvin pakattuina minulle kotiin. Ikäväkseni tosin pikkarit olivat keränneet postimatkalla ikäviä tuoksuja, ei ollenkaan tyypillisten käytettyjen pikkuhousujen tuoksua. Minua harmitti ja epäröin kertoa hänelle asiasta, mutta kun lopulta kerroin asiasta, Ms. Lemon suhtautui asiaan todella hyvin ja asiakaspalveluhenkisesti. Hän mietti että pikkarit olivat lähetetty kosteina, ja normaalisti tuoksuvat asiakkaidensa mukaan taivaallisilta, mutta itselläni oli käynyt huonoa tuuria. Ms. Lemon ymmärsi asian ja harmitukseni ja lähetti minulle uudet pikkarit postissa piakkoin.

Nämä uudet pikkarit olivatkin aitoa tavaraa, vailla mitään epämiellyttäviä tuoksuja. Pikkarit olivat vaaleanpunaiset puuvillaiset stringit, oikein söpöt ja ne miellyttivät minua enemmän ulkonäöllisesti kuin edelliset. Pikkarit olivat jälleen reilunkokoisessa minigrip-pussissa (on muuten iso plussa, että pikkareiden takaisin laittaminen on paljon helpompaa kuin on valmiiksi isompi pussi!) ja kirjekuoressa ei ollut mitään epäilyttävän näköistä.

Ensimmäinen tuoksahdus pikkareista oli raikastuttavan kiihottavaa. Tuoksut olivat selkeästi vahvat, vaikka pikkareita oli käytetty vain päivän. Lisäksi ne olivat hieman tahraiset, mutta se vain lisäsi omaa kiinnostustani niihin. Tuoksut ovat myös säilyneet kokeilun jälkeen hyvin pikkareissa.

Voin lämpimästi tämän kokeilun perusteella suositella Ms. Lemonia. Hän on miellyttävä keskustelukumppani, asiallinen ja asiakkaan toiveet huomioon ottava myyjä. Pikkarit olivat tuoksuiset jo yhden päivän jälkeen, joten voin kuvitella useamman päivän käytettyjen pikkareiden olevan vieläkin parempi sijoitus.

Ms. Lemonin blogia pääset lukemaan tästä.
----

Oletko kiinnostunut saamaan omista pikkareistasi arvion sivulleni? Ota yhteyttä sivupalkissa löytyvään osoitteeseeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti