perjantai 20. helmikuuta 2015

Alusvaatteet

Minulla on hyvin vahva naisten alusvaatefetissi. Tämä fetissini on niin suuri, että sen vuoksi halusin aloittaa tämän blogin kirjoittamisen. Olen elänyt tämän fetissin kanssa jo esiteini-iästä asti, ja nykyään olen sen kanssa melkoisen sinut. Vielä muutamia vuosia sitten en ollut asian kanssa sinut, ja silloin tämä asia raastoi minua hyvin paljon, esti saamasta merkityksellisiä ja romanttisia ihmissuhteita ja vaivasi oman identiteettini kehittymistä. Vaati paljon aikaa, muutaman ystävän tukea ja paljon oman luottamukseni rakentamista että pystyin hyväksymään tämän piirteeni itsessäni ja suhtautumaan itseeni rakkaudella.

Alusvaatefetissiini kuuluu oikeastaan kaikki mitä alusvaatteisiin voi liittyä. Minua kiihottaa katsoa naisia alusvaatteissa ja olen sitä mieltä että kuva tai video on eroottisempi, jos naisella on kauniita alusvaatteita päällä. Minua innostaa kävellä ostoskeskuksissa naisten alusvaatehyllyjen läpi katselemassa pitsiunelmia, uusia rintaliivimalleja ja pitsisiä alushousuja ja kuvitella naisten käyttävän niitä. Jos olen jossakin kylässä ja näen vaikkapa pyykinkuivaustelineellä rintaliivit, sydämeni pompahtaa ja ajattelen liivien omistajaa ne päällä.

Mutta ennen kaikkea fetissiini kuuluu naisten alusvaatteiden päällä pitäminen. En käytä toisten alusvaatteita, vaan ostan aina omani. Ostaminen onkin itseasiassa hyvin tärkeä osa fetissiäni, mutta siitä joskus toiste lisää. Käytän kotona ollessani naisten alushousuja, rintaliivejä, yöpaitoja ja sukkahousuja. Olen elänyt fetissini kanssa jo hyvin kauan, mutta en vieläkään tiedä miksi asusteiden päällä pitäminen on minusta niin kiihottavaa. Olen pohdiskellut, että feminiinisyyden kokeminen voi olla yksi syy, tai se että niitä käyttää salaa muilta miehiltä ja naisilta. Fetissiini kuuluu myös naisten alusvaatteiden käyttäminen julkisilla paikoilla. Useimmiten tämä on naisten alushousujen käyttämistä omien vaatteiden alla, tietäen itse mitä on alla ja ajatellen ettei kukaan muu tiedä siitä. Joskus yllätän itseni ja laitan rintaliivitkin paksujen vaatteiden alle, jolloin koen vielä suurempaa innostusta.

Nykyään fetissini onkin mukava piristys harmaaseen arkeen, mutta siitä keskusteleminen kiinnostaisi myös. Pahimpina vuosina yritin etsiä tukea Internetistä fetissiini, mutta varsinkin suomalaisilta sivuilta sitä oli vaikea löytää. Löysin paljon muita henkilöitä, jotka jakoivat samankaltaisen kiinnostukseni, mutta joko he olivat jo asian kanssa sinut valmiiksi tai suhtautuivat asiaan paljon kevyemmin. Internetin seksikeskusteluissa alusvaatefetisseistä keskustelu oli enemmän seksuaalikokemusten hakemista, haettiin naisten alusvaatteisiin pukeutujia harrastamaan seksiä tai sitten alusvaatteista kiinnostuneet henkilöt reflektoivat omia kokemuksia minun kauttani. Esimerkiksi jos kerroin pitäväni alusvaatteita kirjoitushetkellä yllä, minulta kyseltiin että "kenen ne ovat, kerro siitä henkilöstä" tai sitten keskustelijat halusivat saada minut kertomaan heitä kiinnostavista yksityiskohdista samalla kun tyydyttivät itseään. Tämänkaltaisessa touhussa ei ole tietenkään mitään pahaa, tunsin vain että en saanut sitä mitä itse sillä hetkellä halusin.

Noista esimerkeistä on tosin jo yli kymmenen vuotta aikaa. Nykyäänkin on toki vaikeaa löytää asiallista keskustelua alusvaatefetissistä erityisesti suomalaisilta sivuilta, mutta kielipään salliessa ulkomaalaisilta sivuilta löytää hyvin paljon kasvutarinoita, samankaltaisia kokemuksia, tukea ja kannustusta, eikä pelkästään kommentteja "ai sulla on rintsikat päällä, tuutko ottaa multa suihin?" Suomalaisia sivuja en ole löytänyt juurikaan tästä aiheesta, sillä kyseessä on enemmänkin fetissi kuin halu olla nainen tai naisenkaltainen. Ehkäpä minua voisi luokitella termillä transvestiitti, joskin kiinnostuksen kohteeni on kuitenkin pääosin alusvaatteissa ja en välitä erityisesti naisena kävelemisenä ulkona, vaikka olen sitäkin kokeillut.

Tulen varmasti kertomaan alusvaatefetissistäni vielä paljon tällä sivulla. Fetissiini liittyy vielä paljon muita asioita ja fetissi itsekin kehittyy jatkuvasti, tuoden uusia variaatioita ja kiinnostuksen kohteita. Tämä on minulle kovin tärkeä aihe, ja olen harmissani ettei minulla ole oikeastaan keinoa puhua siitä kenellekkään. Puhunpa siis tälle blogille, ja sen myötä mahdollisille lukijoilleni. Kommenttilaatikkoni on auki ja sitä saa käyttää vapaasti.

3 kommenttia:

 1. Ihana aihe ja hyvin kirjoitettua asiaa. Itse elelen nykyään rauhallisesti naimisissa ja kirjoittelen menneestä elostani selkeyttääkseni itseäni. Transuna olen elänyt lähes koko ikäni vaikken vaimoni takia pukeudukaan nykyisin kuin itsekseni. Pidän kuitenkin hiveleviä sukkapöksyjä tai stay uppeja housujen alla silloin tällöin. Aikanaan möinkin itseäni ja näytin aika hyvältä typyltä. Ne olivat vuosia, jolloin eloni oli risaisempaa. Luulin että taipumus voi laimeta tai kadota iän myötä, mutta ei! Naiselliset feminiiniset asut viehättävät heltymättömällä voimalla edelleenkin. Ehkä feminiinisyyden aistiminen omassa miehen kehossa on ominaisuus, jonka tuottamaa nautintoa häpeillään ja peitellään useammin kuin uskalletaan paljastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiitoksia kommentistasi ja kauniista sanoistasi! Tämä peitteleminen on asia, mikä itseäkin harmittaa välillä. Olisi mukavaa olla peittelemättä omista mieltymyksistä, mutta maailmassa ei taida olla sille kauheasti tilaa. Feminiinisyyden aistiminen on itsellekin todella tärkeää ja tuntuu mukavalta.

   Poista
  2. Trappy Daddylle, olet 100% oikeassa tuosssa asiassa, kun sanoit että feminiinisyyttä peitellään. Itse olen hyvin feminiininen mies ja olen sinut itseni kanssa, mutta pidän kauniista vaatteista ja väreistä. Se saa usein arvostelevia katseita sillä meillä arvostetaan vain äijä kultuuria. Mies joka ei sovellu tähän kastiin on auttamattomasti outo.

   Poista