maanantai 23. helmikuuta 2015

Käytetyt alusvaatteet

Mainitsin aikaisemmin, että minun alusvaatefetissini kehittyy ja saa uusia muotoja ja lisäyksiä. Tässä on yksi niistä, käytettyjen alushousujen haisteleminen.

Käytetyt alusvaatteet ovat suuri osa monen alusvaatefetistin elämää, mutta itselle se ei ollut tärkeää missään vaiheessa, ennen kuin vasta vähän aikaa sitten sain ajatuksen tämän touhun kiihottavuudesta. Ajatus tuli aivan yllättäen päähäni, ennen alushousujen haisteleminen ei kiinnostanut minua pätkääkään ja yhtäkkiä se kiinnosti todella paljon.

Yritin laittaa nämä fiilikset sivuun, sillä koin ne hyvin epämiellyttäviksi. Vuosikausia sitten kun päähäni tuli ajatus naisten alusvaatteiden käyttämisestä koin saman tunteen, ja tiesin että en voi laittaa tunteita sivuun, sillä ne nousevat yhä uudelleen häiritsemään ja vaivaamaan elämää jos niitä tunteita ei käsittele. Mutta miten näitä tunteita ja haluja sitten pitäisi lähteä käsittelemään?

Kokeilin ensin aviopuolisoni alushousuilla, mutta se ei tuntunut riittävältä. Ajattelin, että tässä haistamis-asiassa on varmasti samanlaisia elementtejä kuin tavallisen alusvaatefetissini kanssa, eli se salaisuuden tuntu on se ratkaisevin juttu. Haistelu pitäisi varmaan tehdä jossain muualla salaa muiden tietämättä, toisen henkilön alushousuilla. Tämä ajatus tuntui itselle kovin vaikealta. Alusvaatehaistelijoihin liittyy paljon tarinoita, jossa he menevät ystäviensä, tuttujensa tai tuntemattomienkin kotiin ja alkavat kaivelemaan toisten yksityisiä tavaroita oman tyydytyksensä vuoksi. Koin että tämänlainen toiminta olisi moraaliani vastaan. Jos olisin vieraana jonkun luona, niin en voisi pettää asunnon tai talon omistajaa sillä että rikkoisin hänen yksityisyyttään. Tämä vaihtoehto oli selvästi poissa laskuissa.

Aloin miettimään muita vaihtoehtoja. Internetissä on lukemattomia sivuja, jossa naiset (ja miehet jotka esittävät naisia) myyvät käytettyjä alushousujaan juuri tämänkaltaisille ihmisille. Tein Google-haun ja huomasin että tarjontaa on hyvin paljon. Jopa niin paljon, että uskottavuus ja luotettavuus on mielestäni hyvin vaikea todeta. Mistä tietää, että ostetut alushousut ovat oikeasti naisen käyttämät? Mistä edes tietää, että kun maksaa etukäteen tuotteesta, niin saa varmasti tuotteen kotiin asti? Näissä kaupoissa ei voi mennä valittamaan kuluttajansuoja-asiamiehelle. Ja kun aikani asiaa pohdin, tuntui myös kummalliselta ostaa jonkun satunnaisen henkilön käyttämät pikkuhousut. Onko niissäkään sitten sitä tunnelmaa mitä hakee? Tuntuu kovalta riskiltä maksaa useita kymmeniä euroja, kun ei ole mitään takuuta että asiasta oikeasti tykkää.

Mieleeni tuli myös vaihtoehto, jonka sysäsin samantien takaisin sen oman mahdottomuutensa vuoksi. Ajatus oli, että kysyisin joltain läheiseltä naiselta että olisiko mahdollista saada tutkia hänen pyykkikoriaan rauhassa. Kuten sanoin, unohdin tämän vaihtoehdon lähes kokonaan, sillä elämässäni ei taida olla naisia, joilta edes kehtaisin kysyä tämmöistä, puhumattakaan siitä että tämä ihminen jäisi vielä elämääni ja puhumattakaan siitä että hän vastaisi kyllä. Ajatus tuntuu täydellisen absurdilta, ja en pystyisi varmasti sitä tekemään.

Joten olen vähän vaikeassa tilanteessa tämän uuden haluni kanssa. Olen pystynyt pitämään itsehillintäni kunnossa toisten ihmisten pyykkikorien läheisyydessä, ja aion pitäytyä tässä päätöksessäni. Ratkaisua tälle fetissille en keksi, mutta elättelen toiveita että nämä toiveet jäisivät unholaan. Ehkäpä näiden tunteiden tilalle tulee jotain muuta kiinnostavaa, mutta se jää nähtäväksi.

2 kommenttia:

 1. Kiitos viehättävän aiheen pohdinnasta! Itselläni on myös viehtymys kauniisiin naisten pöksyihin, mutta kuvailemasi mielihyvä (tai fetissi?) riippuu minulla aivan henkilöstä. Esimerkki: Siippani pöksyt eivät sytytä, mutta tuoksu pimpsassa kylläkin. Vaan entäs sitten: Olimme hiljattain kyläilemässä perhetuttujen luona ja kävin siellä wc:ssä. Kuinka ollakaan, heidän isossa kylppärissään oli pyykkikori avoimena, ja päällimmäisenä siinä koreilivat rouvan sievät vaaleat pitsikoristeiset pikkupöksyt. En voinut vastustaa kiusausta, vaan painoin pöksyt haarojen kohdalta kasvoilleni, ja aahh! Ihanan härskinmakea, hieman pissinvivahteinen pimppa-aromi pöksyissä sai minut kovaksi sekunnissa! No, en tohtinut jatkaa pidemmälle siinä, mutta en pidä suurena vääryytenä, vaikka olisin jatkanutkin. Kyseinen rouva on hyvä ystäväni vuosien takaa, samoin kuin miehensäkin. Mutta ihan ventovieraiden naisten pöksyt eivät jostain syystä houkuttele lainkaan nuuhkimaan, vaikka hyvältä näyttäisivätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että itse koen asian samalla tavalla kuin sinä; jonkun tutun alushousut ovat paljon kiihottavampia ajatustasolla kuin jonkun satunnaisen naisen. En silti vielä itse sulje pois jonkun netissä myyvän naisen alushousujen kiihottavuutta.

   Kiitoksia kommentoinnista!

   Poista