tiistai 10. maaliskuuta 2015

Alusvaatteiden ostaminen

Kirjoitinkin tuossa ensimmäisessä alusvaatemerkinnässäni, että alusvaatefetissiini kuuluu hyvin vahvasti myös alusvaatteiden ostaminen. Monesti kun olen jollain keskustelualueella ja mainitsen pitäväni sillä hetkellä naisten alusvaatteita päällä, ensimmäinen kysymys on lähes aina: kenen alushousut ne on? Kun vastaan että ihan on omat ostetut naisten pikkupöksyt jalassa, niin keskustelu loppuu kuin seinään.

Nuorempana käytin kyllä muiden henkilöiden alusvaatteita, sillä silloin minulla ei ollut varaa tai mahdollisuuksia ostaa omia alusvaatteitani. Täten sukulaisten rintaliivit olivat paljon luonnollisempi tapa kokeilla uutta asiaa. Tämä on lukemani mukaan todella tyypillistä alusvaatefetissin omaavilla ihmisillä; käytetään sukulaisten tai läheisten ystävien alusvaatteita aluksi. Mitään seksuaalista siinä ei ole, ei välttämättä ajatella rintaliivien tai alushousujien omistajaa kokeillessa, vaan keskitytään siihen tunteeseen minkä naisten alusvaatteet aiheuttavat.

Joillakin ihmisillä tämä muiden alusvaatteiden käyttäminen jää ainoaksi tavaksi fetissin käsittelyyn, mutta ymmärtääkseni suurin osa alkaa ostamaan omia vaatteitaan. Näin kävi myös minullakin. Kun muutin omaan kotiini pois vanhempieni luota, internetin verkkokaupat tulivat minulle tutuiksi. Ensimmäiset rintaliivini tosin taisin tilata käytettynä huuto.netistä ja se jännitti minua valtavasti. Oli pakko tilata omaan kotiini omalla nimelläni. Jännitystä lisäsi vielä se, että lähettäjä laittoi liivit pakettiin, joka ei mahtunut postilaatikkooni vaan jouduin hakemaan lähipostistani, sattumalta vielä niin että olin isäni kyydissä. Hänelle tosin kerroin tilanneeni uuden ohjaimen pelikonsoliini.

Kotona paljastuivatkin aivan ihanat rintaliivit, jotka ovat vieläkin itselläni käytössä. Fetissikäyttäjän rintaliivien kulutus on niin pientä verrattuna naisen käyttöön, että liivit pysyvät hyvässä kunnossa vaikka niitä pestäisiinkin säännöllisesti.

Tämän jälkeen alusvaatteiden ostaminen tuli melko tutuksi ja lopulta uskaltauduin läheiseen supermarkettiin ostoksille. Pelotti kauheasti että muut tajuavat että ostan itselleni, mutta eihän siellä kukaan kiinnittänyt huomiota. Myyjäkin pakkasi ilmeettömästi ostokseni muovipussiin hihnalla, etteivät sotkeudu ruokatavaroiden kanssa. Myöhemmin samassa kaupassa uskaltauduin sovituskoppiin rintaliivien kanssa, ja tämän jälkeen aina rintaliiviostoksilla käyn sovittamassa, jottei rahaa mene hukkaa vääränkokoisten liivien kanssa.

Nykypäivänä alusvaatteiden ostaminen onkin melkoisen arkista. Menen usein kaupungilla ollessani vaatekauppoihin ja tutkiskelen rauhassa alusvaatetarjontaa. Katselen kokoja ja malleja, nostelen tuotteita ilmaan ja pohdiskelen sopivuutta. Aina välillä minulta tullaan kysymään että tarvitsenko apua, mutta kun mainitsee vain katselevansa niin saa olla rauhassa.

Alusvaatteiden ostaminen on hyvin innostavaa puuhaa ja vieläkin välillä se jännittää hyvin paljon. Aina välillä tulee vastaan hyviä löytöjä, joista tulee hyvä mieli. Ja näitä löytöjä voi sitten käyttää seuraavilla alusvaateostoksilla..

Olen miettinyt, että laittaisinko kuvina tänne tekemistäni alusvaatelöydöistä. Löytyisiköhän niille kiinnostusta? Voi olla että omaksi ilokseni saatan lisätäkin kuvia, sillä minulla ei oikein ole läheisiä ihmisiä joille voisin hehkuttaa ihanista löydöistä. Mutta katsellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti