sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Pakko saada: Imukupillinen dildo

Omistan useita seksileluja, mutta otsikon mukaista imukupillista dildoa olen haikaillut jo pidemmän aikaa. Omistan yhden imukupillisen anustapin, mutta huomasin käytössä sen liian lyhyeksi ja imukupin todella heikoksi.

Tärkein syy itselleni imukupillisen dildon ostamiseen tosin ei oikeastaan ole sen käyttäminen anaalissa, vaan pikemminkin sen käyttäminen suihinoton simuloinnissa. Olen elänyt melkein kymmenen vuotta parisuhteessa ja avioliitossa naisen kanssa, ja aina silloin tällöin kaipaan suihinottamista. Moraalini ei kuitenkaan taivu pettämiseen ja salailuun, joten oikean peniksen kanssa imeskeleminen on poissa kuvioista. Mutta miksi imukuppi, miksi en vain ime tavallista dildoa kuvitellen? Imukuppi olisi sen takia, että voisin laittaa sen kiinni mihin tahansa, jolloin saan luotua realistisemman illuusion tilanteesta. Ja imukupillisen kanssa olisi molemmat kädet vapaana.

Eihän tämmöinen muovinen lelu korvaa oikeaa penistä millään, mutta uskoisin että realistisen näköinen dildo kiveksien kanssa olisi hyvä korkike itsetyydytyksessä. Voisi runkkaamisen ohella kuvitella imevänsä miestä, vaikka suussa onkin vain muovinen lelu. Kaikkein miellyttävintä olisi, jos löytäisin vielä dildon jossa olisi jonkinlainen laukeamismekanismi, jolla voisi simuloida orgasmia. Tiedän että tämänkaltaisia seksileluja on olemassa, mutta niistä on todella vähän arvioita ja tämänkaltainen lelu maksaisi paljon enemmän kuin pelkkä dildo.

Toinen asia mitä olen miettinyt on dildon paksuus. Suihinottonäkökulmasta dildohan on paljon viehättävämmän näköinen kun se on paksu, aivan kuin oikea kyrpä. Mutta jos dildoa käyttää anaalissa, liiallinen paksuus on sitten enemmänkin nautinnon haittana. Tässä tilanteessa varmaan pitäisi ostaa kaksi dildoa, toinen anaaliin ja toinen suuhun, aivan kuin siinä vanhassa kaskussa jossa ostaja haluaa ostaa hyvän ja halvan auton.

Olen melko impulsiivinen ihminen, joskus liiankin, ja aina välillä teen ostopäätöksiä yhden kiihotuksen vuoksi ja ostopäätöksen jälkeen tulee helposti morkkis tai kyllästyminen. Lelulaatikossani on joitakin leluja, jotka minun on ollut pakko saada joskus, mutta en sitten jostain syystä pitänyt siitä tarpeeksi. Näitä käyttämättömiä leluja onkin sitten pitänyt heittää roskiin jälkikäteen, ja kyllähän semmoinen rahan hukkaan heittäminen harmittaa.

Tämän takia epäröin tämän dildon ostamista, sillä pelkään että se into häviää muutaman kerran jälkeen. Toki varmasti imukupillisen dildon kanssa olisi mukava leikkiä anaalileikkejäkin, ja siihen tarkoitukseen se varmaan jäisikin helpommin. Täytyy miettiä vielä, vaikka ajatus herkullisen dildon nuolemisesta onkin välillä liian kiihottavaa odottamiselle.

2 kommenttia:

  1. Mites strap-on -dildo naisella? Vai onko vaimosi jo kieltäytynyt sellaisesta ja siksi näitä imukupillisia dildoja mietit? Kirjoitinkin asiasta jokin aika sitten blogiin eli että meillä joskus sellaisella leikitään. Kiihottavaa molemmista. :)

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa strap-on dildot on myös minulle hyvin kiihottava ajatus ja olemmekin puhuneet sen käyttämisestä vaimoni kanssa. Imukupillinen dildo olisi lähinnä omia leikkejä varten, mutta yhteisleikkeihin on ollut pitkään puheissa strap-on dildon ostaminen. Ajattelin kirjoittaa strappareista erillisen päivityksen myöhemmin, pitääpä käydä lukemassa sinun blogisi tapahtumat tästä!

    VastaaPoista