lauantai 7. maaliskuuta 2015

Virtsa - miksi se kiihottaa?

Tämä teksti saattaa olla joillekin epämukavaa ja vaikeaa luettavaa, joten suosittelen lopettamaan lukemisen jos kaikenmaailman virtsaamisasiat seksuaalisessa mielessä ällöttää.

En itseasiassa itsekään tiedä mikä tässä asiassa minua kiihottaa tai että milloin tämä asia on alkanut minua kiihottamaan. Teini-ikäisenä kaikki virtsa- ja ulosteasiat tuntuivat hyvin vastenmielisiltä, ja en ikinä olisi ajatellut joskus kiihottuvani tämänkaltaisista asioista. Vieläkin ulostaminen on minusta hyvin epäseksikästä ja ei kuulu minun kiinnostuksen kohteisiini, mutta kunnioitan niitä jotka tätä harrastavat avoimesti siitä nauttien. Se ei vain ole minulle.

Virtsaamisessa minua kiihottaa muutama erillinen tapahtuma, mutta yhteistä niille on siinä että kyseessä on aina nainen joka virtsaa. Minua ei kiinnosta virtsata kenenkään päälle, mutta haluaisin kovasti että viehättävän näköinen nainen virtsaisi minun päälleni. Olen pohtinut asiaa, ja tullut siihen lopputulokseen että tämän täytyy olla jonkinsortin alistusfantasia. Ajatus siitä, että nainen laittaisi minut kylpyhuoneen lattialle makaamaan ja tulisi itse päälleni alapää paljaana ja virtsaisi keholleni ja naamalleni on hyvin kiihottavaa, ja kun tätä tilannetta miettii näin, niin onhan se selvää alistamista. En olisi tässä tilanteessa naiselle mitään muuta kuin palanen lihaa, jonka kohtalon nainen itse päättäisi.

Tämänlainen fantasia ei ole millään tavalla uniikki, sillä internet on täynnä virtsafetissistejä, jotka haaveilevat samankaltaisesta tilanteesta. Variaatioita on tosin paljon, monet esimerkiksi pitävät ajatuksesta että tämä virtsaaminen olisi heti ensimmäinen asia aamusta, jolloin virtsa on kitkerää ja tummaa. Minua tämä ei kiinnosta, vaan pikemminkin tapahtuma itsessään on kiihottavaa - ei virtsan laatu, koostumus tai maku. Haluaisin vain että päälleni virtsattaisiin, ja se kokemus on minun fantasiani.

Toinen asia mikä minua kiinnostaa naisten virtsaamisessa on tilaisuus päästä näkemään melko läheltä kun nainen virtsaa esimerkiksi luonnossa ns. kyykkypissalla. Olisi mielenkiintoista nähdä läheltä kuinka tämä tilanne etenisi ja miltä se näyttäisi. Fantasiassani olisin saanut joltain viehättävältä naiselta luvan seurata tapahtumaa. Tätä toimitustahan pääsisi katselemaan milloin tahansa kun ihmiset ovat juopottelemassa ulkona, mutta minua ei kiinnosta tirkisteleminen ollenkaan. Ajatus kiinnijäämisestä ja salaa piilossa olemisesta ei ole minusta yhtään kiihottavaa, vaan pikemminkin vaivaannuttavaa. En minäkään haluaisi että minun toimitustani vakoltaisiin. 

Olen myös itse leikkinyt virtsallani pari kertaa, ja olen pitänyt siitä. Yhtenä alusvaatefetissini osana on naisten uimapuvut ja kerran käytin semmoista suihkussa saadakseni tuntea miltä vesi tuntuu uimapuvun kanssa. Siinä samalla minulle tuli vessahätä ja päätin kokeilla virtsata päälleni, kun olin lukenut siitä internetistä. Tilanne olikin hyvin kiihottavaa, ja olen tämän kokeilun jälkeen pari kertaa jatkanut tätä harrastusta. Vieläkin kiihottavammaksi tämän tekisi sen, että olisin naisten uimapuvussa ja päälläni olisi kaunis nainen, joka sitten virtsaisi päälleni.

Arkailin hieman tämän tekstin kirjoittamista, sillä tämä aihe on itsellenikin vähän arka aihe. En ole puhunut tästä fantasiastani oikeastaan kenellekkään, sillä ihmisen eritteet seksuaalisessa toiminnassa ovat suuria tabuja. En ole halunnut leimautua "pervoksi", joten olen pitänyt tämän omana tietonani. 

Haaveilin joskus siitä, että menisin ammattidominan asiakkaaksi, ja maksaisin siitä että päälleni virtsattaisiin. Aina välillä tämä ajatus tulee mieleeni, mutta olen päättänyt etten tämmöiseksi asiakkaaksi mene, sillä koen tämän pettämiseksi. Mutta ainahan sitä saa fantasioida..

9 kommenttia:

 1. No joo, itselleni(kin) joskus nuorempana pelkkä ajatus oli jo aika kielteinen, mutta nykyisin nämä pissajutut ovat lähinnä neutraaleita.

  Et siis ilmeisesti ole omalle kumppanillesikaan näitä fantasioita paljastanut? Ehkä kannattaisi kokeilla kuitenkin, jos suhde on vakaa ja tällaisista asioista voi luottamuksellisesti puhua... siis niin, että vaikka itselle ajatus olisi ihan ei, niin ei kuitenkaan toisen fantasioita lähde tuomitsemaan. :) Varsinkin noin päin, kun itse haluat olla se, jonka päälle pissataan, niin ehkä sen nainen pystyisi toteuttamaan, vaikkei asia hänen fantasioihinsa kuuluisi. Toki voi olla, että siitäkin ehdottomasti kieltäytyy. Tai sitten käy niin, että ensiksi kieltäytyy, mutta kun ajatus jää hautumaan, niin ehkä myöhemmin suostuukin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itseasiassa keskustellut kumppanini kanssa näistä fantasioistani, mutta hänelle asia on hyvin kiusallinen ja epävarma. Muutaman kerran olen kysynyt asiasta ja jutellut rakentavasti, mutta aion kunnioittaa hänen toiveitaan tässä. Jos hän on joskus valmis, niin ehdottomasti sitten, mutta vain hänen ehdoillaan.

   Poista
 2. Ooo, joo, tiiän tunteen. En olis ikinä vaikka 5 vuotta sitten ajatellut, että virtsassa vois olla jotakin kiihottavaa, mutta nykyään ajattelen lämmöllä (hihi) niitä muutamia kokemuksia, joita miulla on asian tiimoilta ollut. Tosin oon lopultakin melko nirso; miutakaan ei ollenkaan kiinnosta virtsata kenenkään päälle (en oo kokeillut), enkä mie halua että kukaan kattelee vierestä kun mie ite toimitan asiaani (oon kokeillut, enkä tykänny yhtään, siis YHTÄÄN, ja jos miulla on siihen jotakin sanomista, en tee siitä enää ikinä), mutta se, kun miut pakotetaan kylppärin nurkkaan ja annetaan tulla täydeltä laidalta - en mie ees oikein tiedä miten sitä pitäis kuvailla. Nään sen jotenki tosi kieroutuneen romanttisena. Toivon vilpittömästi että joskus pääset toteuttamaan tuon fantasian, koska miusta se on hyvinki sen arvoista.

  En mie tiiä onko virtsaaminen niin kovin tabu nykyään... tai ehkä se on; mistäs mie tietäisin mitä normaalit ihmiset tekee makuuhuoneissaan. :D Kuvittelisin että se tabuisuus alkaa vasta sitten niistä ulosteasioista (mitkä ei miutakaan kiinnosta), mutta jos tästä nyt lähtis jotakin tutkimusta tekemään ja kyselemään ihmisiltä, että mites noi vesileikit, niin voi kyllä olla, ettei kovin moni löytäisi niistä mitään kiihottavaa... tai ainakaan myöntäisi, ehkä justiinsa sitten siinä pervoksi leimautumisen pelossa. Miuta kyseinen leima ei onneksi haittaa. :D Olis oikeesti tosi mielenkiintoista tietää, että kuinka moni näistä tykkää kinkypiirien ulkopuolella.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia pitkästä ja avoimesta kommentista! Täytyy sanoa, että itselläkin on vaikeaa kun omaa virtsaamistani katsellaan (ns. ujo pissa), mutta toisen virtsaamisen katsominen kuulostaa silti hyvin mielenkiintoiselta. Tuplastandardit ilmeisesti käytössä!

  Kieltämättä on vaikea ajatella että pidetäänkö tätä asiaa niin tabuna. Itse suhtaudun tähän asiaan jo niin että "tämähän on normaalia", mutta kyllähän jos tästä aiheesta puhuisi ystäväpiirin kanssa niin saisi vain kieroutuneita katseita. Uskoisin että sosiaaliselta näkökulmalta virtsa-jutut ovat tabuja, vaikka henkilöiden omat mielipiteet eivät heijastautuisi julkisiin mielipiteisiin.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kovin tutulta nuo fantasiat. Oma puolisoni kyllä suostuu virtsaamaan päälleni ja joskus halunnut kokeilla myös toisin päin. Hänelle tuo on kuitenkin vain neutraali juttu, jonka voi tehdä miellyttääkseen. En kuitenkaan saa kovin paljon kiksejä siitä, että tuon tekee oma puoliso. Tietynlaisessa rappiomielialassa olen vuosien varrella päätynyt joitakin kertoja myös maksamaan siitä, että päälleni virtsataan. Kyseessä lienee jonkinlainen puhdistautumisriitti. Laukeamiseen asti kaikki tuntuu hyvin kiihottavalta, mutta laukeamisen jälkeen iskee häpeä ja virtsan haju alkaa ällöttää samoin kuin rappiollinen ajattelu, joka tilanteeseen on johtanut. Myös tuhlattu raha saa paljon isomman merkityksen kuin sen summan mukaan pitäisi saada. Minulla on ollut myös kolme naispuolista queer tai pervokulttuurista kiinnostunutta kaveria, joiden kanssa en ole harrastanut seksiä, mutta puhunut asiasta paljon ja jotka ovat antaneet katsoa kun pissaavat ja joista yksi on pissannut päälleni. Myös näissä tapauksissa päällimmäinen tunne on ollut jälkikäteen ollut häpeä.
  Jos näen sattumalta nuoren naisen pissaavan julkisella paikalla, kiihotun. Yleensä kiihotun sitä enemmän, mitä tuhmemmassa paikassa tämä tapahtuu. Samaan aikaan vihaan yli kaiken miespuolisia kadulle kuseskelijoita ja samaa tekeviä naispuolisia alkoholisteja ja narkkareita ja yleensäkin kaikenlaista yleisen tilan sotkemista ja roskaamista.
  Luulen, että omalla kohdalla fetissi liittyy jonkinlaiseen kontrollifriikkiydestä kumpuavaan rappio-fetissiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi ja avoimuudestasi. Tuo häpeän tunne on itselläkin useasti mukana kun pohdin pissajuttuja ja uskoisin että jos päätyisin maksamaan tästä kokemuksesta, niin saisin samanlaisia tunteita kuin sinä.

   Nuo kaverikokemuksesi ovat mielenkiintoisia. Toisaalta itsekin haluaisin tuommoisia ystäviä, jotka antaisivat minun katsoa heidän virtsaamistaan, mutta toisaalta näin naimisissa olevana tämmöiset asiat olisivat varmasti pettämistä.

   Poista
 5. Lisätään vielä edelliseen, että minullakin on ujo pissa ja olen useasti miettinyt, että käveleekö ujo pissa ja kuvaamasi kaltaiset fetissit käsi kädessä yleisemminkin.

  VastaaPoista
 6. Heh, tuli mieleen tästä, et minähän joskus ihan lapsena spontaanisti kävelin lattialla leluilla leikkivän veljeni yläpuolelle ja pissasin hänen päälleen :D Suututti, kun se vei mun lelut :D Eli kai siinä jotain alistamista on ihan pienestä pitäen.
  Pitkään virtsa ja muutkin eritteet ällötti. Aluks en uskaltanut maistaa edes omia kiimalimoja, enkä pitänyt spermasta. Mut niin sitä ihminen muuttuu.. Virtsa muuttui neutraaliksi, ja joskus huvikseen on miehen kanssa suihkussa "kustu ristiin" toistemme varpaille. Mutta nyttemmin on ihan sellasta orastavaa uteliaisuutta... et voishan sitä joskus uskaltaa maistaakin vähän, ihan uteliaisuudesta. Jos mies maistais eka :D Myöskin kylpyhuoneessa se, että mä virtsaisin toisen päälle tai toinen mun päälle, on ihan kiinnostava ajatus. En tiedä kiihottuisinko siitä, mut ei se ainakaan vaarallista ois kokeilla :P Käsittääkseni virtsa on kai myös aika steriiliä -hätätilassa sitä voi juoda pahimpaan janoon tai sillä voi puhdistaa haavan :D En usko, että erityisemmin pissaleikeistä sytyn, mutta voihan sitä kokeilla. Ja toisaalta en vanno mitään; peppuseksikin ällötti aluks, mut innostuin sille kunnolla kun uskaltauduin kokeilemaan varovasti muutaman kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mielenkiintoinen alku sinulla tämän virtsauskiinnostuksen kanssa, tosin veljesi ei ehkä näe asiaa samoin :D

   Ihmeessä vain kokeilemaan, kun kerran olette jo vähän kokeilleetkin suihkussa. Kylppäri olisi sen puolesta paras paikka kokeiluun, kun peseminen olisi sitten niin helppoa - varsinkin jos ei tunnutkaan kivalta.

   Poista