lauantai 25. huhtikuuta 2015

Imetysfantasia?

Arkielämäni kiireet ovat pidätelleet minut pois täältä blogistani, mutta nyt on taas aika kirjoitella. Olen jakanut täällä jo jos jonkinlaisista fantasioista, mutta tässäpä yksi lisää.

Imettäminen seksuaalisesti on kiihottanut minua jo teini-ikäisestä lähtien. Samaan aikaan imettäminen on kiihottavaa ja samaan aikaan mietin että minkä ihmeen takia se kiihottaa. Omassa fantasiassani imettäminen ei kuitenkaan ole imettämisen seuraamista, vaan sitä että olen itse imettävän naisen rinnassa kiinni, nauttimassa äidinmaidosta ja koko tunnelmasta. Jotenkin tämä ajatus tekee itselle samaan aikaan hyvin kiihottuneen ja pervon olon, mutta samaan aikaan myös hyvin turvallisen olon.

Olen lukenut imettämisfetisseistä ja lukemani perusteella imettämisessä on lähes aina jotain äidillistä kaipuuta taustalla. Itse en kuitenkaan koe asiaa sillä tavalla että olisin jäänyt lapsena jotenkin paitsi läheisyydestä tai saanut liikaa äidin läheisyyttä. Voihan siinä olla jotain läheisyydenkaipuutakin, mutta pääosin koen tilanteen vain pervon kiihottavaksi.

Nuorempana löysin juttukaverin yhdestä chatista, ja ystävystyimme siinä samalla. Hän oli saanut lapsen ja eronnut miehestään, ja olimmekin jonkinsortin etäsuhteessa. Tiesin hänen imettävän, ja kerroin hänelle että haluaisin päästä kokemaan imettämistä seksuaalisessa mielessä ja tämä kyseinen nainen ei ainakaan pahastunut siitä. Kokemuksesta tai muustakaan suhteesta ei lopulta kuitenkaan tullut mitään välimatkan takia, mutta aina välillä huomaan fantasioivani tästä naisesta ja hänen rintojensa imemisestä.

Onko kellään muilla imettämisfantasioita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti