sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Rimming

Kirjoitan taas yhdestä seksuaalihalusta, jota en pääse toteuttamaan. Olen nyt jo jonkun aikaa ollut kiinnostunut Rimmingistä - eli peräaukon nuolemisesta. Tämä on jälleen fantasia, jota haluaisin itse tehdä naiselle tai miehelle, mutta en koe sen saamista itse mielenkiintoisena.

Sen sijaan jo ajatus siitä, että pääsisin nuoleskelemaan kauniin naisen peräreikää ja samalla kuulla hänen huokailuaan kiihottaa melkoisesti. Kyselin jonkun aikaa sitten vaimoltani, että kiinnostaisiko häntä kokeilla asiaa, mutta hän ei innostunut tästä ideasta. Emme harrasta kotona anaaliseksiä, ja myös pelkkä reiän nuoleminen sai hänet vaivaantumaan. Anaaliseksin puute ei tosin itseäni häiritse, sillä pidän niin kovasti normaalista seksistämme jo valmiiksi. Tämä rimming sen sijaan on fantasia, jota huomaan ajattelevani usein runkatessani.

Katselin äsken pornoa, jossa lopuksi mies laukesi naisen takamukselle. Sperma valui naisen peräreikää pitkin alas, ja yhtäkkiä napsahti että tuota haluan päästä nuolemaan. Ensin laueta kauniin naisen perseelle, jonka jälkeen nuolisin oman spermani pois hänen peräaukoltaan. Järjettömän kiihottava fantasia, mutta joka jää fantasiaksi näillä näkymin.

Onko teillä muilla minkälaisia kokemuksia rimmingistä?

4 kommenttia:

 1. No höh, että et tätä(kään) fantasiaa pääse toteuttamaan. Mutta hienoa toki, että seksielämänne on silti nautinnollista. :)

  Itselläni on rimmingistä kokemusta vastaanottavana. Mieheni haluaa välillä nuolla peppuani ja mikäpä siinä (kunhan olen sitä ennen käynyt pesulla :D). Onhan se kiihottavaa ja hyvältä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muu seksielämä on todella nautinnollista, tämä minun kirjoittamiseni saattaa tosin välillä antaa vähän huonohkon kuvan siitä. Onneksi asia ei kuitenkaan ole näin, sitä vain kuitenkin aikuisviihdettä katsellessa saa uusia ideoita, ja kaikkia ei vain pääse toteuttamaan. Harmi sinänsä, mutta eihän sitä ikinä tiedä tulevaisuudesta.

   Kiva kuulla, että sinä olet päässyt kokemaan tätä ja nautitkin siitä. Pesujutut olisi kyllä itsellekin ehdottomuus. Kiitoksia kommentistasi taas Oceansoul :)

   Poista
 2. Harrastellaan silloin tällöin (viimeks eilen nuolin miehen pyllyä) ja tykkään kyllä paljon, sekä antavana, että saavana osapuolena. Tuo kuvailu spermaa valuvasta pyllystä ja mies nuolemaan sitä, on erityisen kiihottava, pitääkin ehdottaa miehelle ;D Mies tuntuu tykkäävän kans paljon, kun hänen pyllyreikäänsä nuolen. Onhan se herkkää aluetta ja ehkä tuhmuuskin kiihottaa. Pestynä toki aina. Tosin... eilen teki mieli nuolla, vaikken ollut varma, onko mies pessyt sen. Ajattelin ottaa riskin, ja aattelin et jos maistuu pahalta, voinhan lopettaa. Hyi mua :D Mut oli se onneks pessyt sen ja puhtaalta maistui. Tää on muuten kiva tää sun blogi, selkeä ja monipuolinen :) Kukkanen/kukkasenavautumisia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi!

   Onpa kiva kuulla, että nainenkin kiihottuu spermasta valuvasta pepusta ja sen nuolemisesta, kerro ihmeessä jos toteutatte sen miehenne kanssa :)

   Tuo puhtaus-aspekti minuakin askarruttaa, ilmeisesti vähän likaisenakaan ei pitäisi tulla mitään tauteja tai muuta pahaa, makua lukuunottamatta ja käsittääkseni monet pitävät hieman likaisesta peppureiästä. Itse tosin pitäisin ihan puhtaasta :D

   Kiitoksia kehuista!

   Poista