maanantai 1. kesäkuuta 2015

Pakko saada: Uimapuku!

Ajattelin kokeilla, että saisiko tästä "Pakko saada" ajatuksesta säännöllisen osion. Tällä kertaa haluaisin naisten uimapuvun.

Omistan itseasiassa jo yhden uimapuvun, ostin sen joskus kauan aikaa sitten paikallisesta Kontista. Se oli silloin heräteostos, koska oli halpa ja silloin jo nuorena halusin saada uimapuvun, mutta nyt vuosien varrella olen kyllästynyt koko pukuun. Se ei ole pukeva, ei kovin muodikas ja sen aika on nyt tullut.

Haluaisin nyt ostaa omalle keholleni sopivan uimapuvun, juuri semmoisen millaista ikäiseni nainen käyttäisi ja semmoisen jota uskaltaisi käyttää julkisesti. Haasteena onkin se, että en tiedä että mikä olisi minulle sopiva, ja en tiedä että miten uimapukuja saa sovittaa liikkeissä miehenä.

Haaveilen siitä, että pääsisin jonkun ystävänaisen kanssa shoppailemaan yhdessä, vertailemaan erilaisia pukuja ja bikineitä, sovittelemaan ja sitten yhdessä illalla kävisimme jossain rauhallisessa ja autiolla rannalla uimassa yhdessä.

En siis lähtisi uimaan yleiselle uimarannalle muiden ihmisten siellä ollessa, haluaisin omaa rauhaa.

Tämä uimapukuajatus on kuitenkin tässä vaiheessa vielä vain ajatuksen ja innostuksen tasolla. Päivittelen tänne vielä myöhemmin, ehkäpä jopa kuvien kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti