maanantai 24. elokuuta 2015

Pikkareista - taas kerran

Olen kirjoittanut tänne jo monesti omasta naisten pikkuhousuihin kohdistuvasta fetissistäni. Kirjoitin viimeeksi, että kuinka paljon tuskaa nämä toisten ihmisten alushousut minulle aiheuttavat. Asiaan on ehkäpä löytynyt pieni ratkaisu.

Juttelin vaimoni kanssa haluistani pitkän tovin. Hän kyllä tiesi tästä halustani jo aikaisemminkin, mutta nyt kerroin tästä tuskasta mitä tämä fetissi aiheuttaa välillä ja keskustelun päätteeksi hän tuntui ymmärtävän minua taas vähän enemmän. Kovin mukavana hän ei kuitenkaan kokenut, että oma aviomiehensä haluaa haistella toisten naisten likaisia alushousuja, mutta kun avasin ajatusmaailmaa fetissin takana, niin hän hieman hyväksyi asian.

Selitin, että hänen pikkuhousunsa eivät oikein kiinnosta minua, sillä ne ovat niin helposti saatavilla - ja varsinkin kun harrastamme hänen kanssaan muutenkin niin hyvää seksiä, että en koe tarpeelliseksi hänen alushousujensa haistelua. Kerroin hänelle, että minua ei kiinnosta alushousujen omistajat yhtään, vaan pelkästään ne alushousut. Hän olikin hieman huolissaan siitä, että haluanko vain vaihtaa puolisoa ja että eikö hän enää kiinnosta, kun toisten alushousut ovat mielessä. Eihän tässä fetissistä ole yhtään siitä kyse, rakastan häntä kovasti ja en ikinä luopuisi hänestä toisen naisen alushousujen takia.

Toisten alushousuissa kiinnostaa juuri se jännitys, kun salaa joutuisi haistelemaan toisen pyykkikorilla ja se uutuuden viehätys, kun ei ole yhtään käsitystä miltä kyseisen henkilön alushousut haisisivat. Voisi jopa olla, että tämä uutuudenviehätys häviäisi, kun kerran haistelee toisen alushousuja.

Keskustelu oli oikein hyvä. Sain purettua sydäntäni ja ahdistustani, ja välimme lähentyivät jälleen lisää. Lisäksi tällä keskustelulla oli vielä hyvä vaikutus seksielämäämme. Päädyimme harrastamaan seksiä, ja hän tarjosi minulle alushousujaan haisteltavaksi kesken käsihoitoa. Ihmettelin kesken session tätä elettä, mutta päätin hypätä mukaan - ja kylläpä tuntuikin hyvältä. Vaikkei hänen alushousunsa ole aikaisemmin kiihottanut yhtään, niin tässä tilanteessa ne aiheuttivat mahtavan orgasmin.

Tämän jälkeen olemmekin harrastaneet samoja leikkejä useamman kerran, ja vaimoni kertoi että häntäkin kiihottaa tämä tilanne. Keskusteleminen oli selvästi hyvä idea, sillä näiden leikkien jälkeen toisten naisten alushousut eivät ole olleet yhtään niin paljon mielessä. Vaimoni antoi tosin luvan toisten naisten alushousujen haisteluun, kunhan vain tuon sen seksuaalisen kiihottumisen takaisin kotiin, niin että hänkin pääsee nauttimaan miehensä seksuaalisesti virittäytyneestä olotilasta. Mutta katsotaan nyt päädynkö sinne asti ollenkaan, sillä nyt tilanne on enemmän kuin hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti