keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Nyt sen sain - Imukuppidildon!

Kirjoitin aiemmin, että haluaisin saada kovasti imukupillisen dildon omia seksileikkejäni varten. Nyt voin kertoa, että tämä lelu on saapunut kotiini ja leikkeihini.

Ostin taannoin NetAnttilasta Harry The Wall Mounter -dildon. NetAnttilassa oli alennusmyynnit ja kyseisen dildon sai kohtuulliseen hintaan tilattua. Itseäni huvitti se, että etsittyäni pitkään erilaisten seksiliikkeiden nettisivuilta dildoa, löysin sen Anttilan nettisivuilta ja vielä halvempana kuin muualta. Tosin hinnalla nyt sinänsä ei olisi ollut kauheasti väliä, mutta ainahan säästäväisyys kannattaa.

Dildo vaikutti jo nettisivulla itselleni sopivalta. Se on oikean peniksen näköinen ja muotoinen, siinä on kivekset korostamassa realismia ja kokoluokka vaikutti hyvältä sekä suihinotto- että anaalileikkeihin. Kun avasin kotona lelun paketista, olin entistä tyytyväisempi ostokseeni. Dildo on hyvin käteensopiva ja ennen kaikkea suuhun sopiva.

Kirjoitin postauksessani siitä, että fantasioin säännöllisesti miehen peniksen imemisestä ja että moraalini ei kuitenkaan salli pettämistä. Ajattelin silloin että dildo voisi olla hyvä korvike, ja voin nyt tyytyväisenä sanoa että sitä se todellakin on ollut. Olen nauttinut suunnattomasti omasta ajastani dildon parissa. Sen voi kiinnittää lähes mihin tasaiselle pinnalle tahansa, jolloin kädet jäävät vapaaksi.

Muoviltahan dildo suussa tuntuu, mutta sen muotoilun ja suonekkuuden takia on paljon helpompi kuvitella sen olevan oikea penis. Kokonsa puolesta se on juuri sopiva, sillä saan otetettua sen syvälle kurkkuun yrittämättä ihan omilla aloittelijantaidoillakin, mutta se ei kuitenkaan tunnu liian isolta. Imukupin kestävyys on todella hyvä, jolloin rajumpiakin suihinottosimulaatioita voi kokeilla.

Keksin myös leikkiessäni, että voin simuloida oikeaa suihinottokokemusta vielä sillä, että runkkaan dildon päälle ja nuolen sitten lopputuloksen pois suoraan dildosta, aivan kuin mies olisi lauennut suuhuni. Mielestäni hyvä korvike oikealle tavaralle.

Anaalileikkejä en ole ehtinyt vielä dildon kanssa kokeilemaan, mutta kuten mainitsin aiemmassa merkinnässäni, tämä suihinottoleikkiminen oli ostamisen fokus. Olen kovin tyytyväinen ostokseeni ja voin sanoa hymyissä suin että rahat eivät menneet hukkaan.

3 kommenttia:

 1. Mulla on myös yksi imukupillinen anaalitappi (tämä siis) nykyisin. :D Ihan hauska ominaisuus, mutta en sitä testauskertaa enempää ole tullut käyttäneeksi... mikä nyt johtuu toki siitäkin, että on tullut leikittyä lähinnä kumppanin kanssa, niin ei sitä oikein siinä ole kaivannut.
  Kerrohan toki kokemuksiasi sitten, kun olet peppuleikkeihinkin kokeillut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Anal Pusher vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta lelulta, tosin hinta on ehkä vähän turhan kova siihen nähden miten paljon itse leikkisin sillä. Mutta tuo työntöominaisuus antoi kyllä paljon ajatuksia.

   Kirjoittelen sitten lisää kun anaalileikkejä on kokeiltu, siitä tulee varmasti hauskaa.

   Poista
 2. Etkö löytänyt imukupillisia muualta? Aika monessa dildossa on normaalistikin imukuppi, itsellänikin on yksi. Ei sama, mutta: http://www.hotlips.fi/tuote/jelly-joy-dildo-shining-knight-kirkas/629165016567/ käytän sitä anaaliseksiin ja olen sitä kyllä imenytkin. Toi spermajuttu pitää kokeilla.
  Samojen moraalisten ongelmien kanssa olen itsekin painiskellut, ei ihan minulle meinaa riittää muovin imeminen. Muutenkin yksin joutuu harrastamaan anaalijuttuja. :(
  Anaalissa muuten tuntuu todella hyvältä aidon mallinen. Ihan huippu design, helposti uppoaa. Älä turhaan odota anaalikokeiluja, kunnolla liukkaria vaan.

  VastaaPoista