lauantai 5. joulukuuta 2015

Käytettyjen pikkareiden myyminen

Heipähei!

Olen kirjoittanut täällä aiemmin halustani ostaa käytettyjä alushousuja haistelemista varten ja sitä varten oli aiemmin hyvä ja kattava sivusto, pikkarit.net. Nyt tosin näyttää siltä, että sivusto on syystä tai toisesta nurin - ja ilman mitään tiedotusta voi olettaa että se ei ole siitä nousemasta ylös. Harmittavaa sinänsä, sillä vaikka en itse ollutkaan sivuston asiakas itse, se loi hyvän foorumin ostajille ja myyjille. Kuka tahansa pystyi katselemaan ilmoituksia ja ottamaan yhteyden myyjiin anonyymisti. Samalla sivusto loi myös avoimuutta tähän fetissiin, jolla on vieläkin kovin harmittava julkinen kuva. Pikkarit.net avasi suurelle yleisölle, että vaikka suurin osa myyjistä saattoi toki olla köyhiä opiskelijaneitoja, niin paikalla oli silti asiallisia ja henkilökohtaista palvelua arvostavia myyjiä.

Blogiini kommentoi vähän aikaa sitten Nice Housewife, joka kirjoittaa pikkarikaupasta ja muutenkin yleisesti alusvaatteista. Hän pyysi minulta kommentteja, että millaista blogia itse haluaisin sekä miehenä että mahdollisena asiakkaana lukea. Vastasin hänelle sähköpostilla, ja hän tarttui toimeen, kirjoittamalla blogiinsa käytettyjen alushousujen ostoprosessista.

Käytetyistä alushousuista on mielestäni todella vähän asiaa suomalaisilla sivustoilla - ja vieläkin vähemmän asiallista informaatiota ja sydäntäni lämmittääkin että nyt on yksi sivusto lisää, josta voi lukea muutakin kuin ylihävytöntä markkinointia alushousujen myynnistä.

Käykää katsomassa! Kirjoittaja on myös tilannut osana Black Friday -alennusmyyntejä Victoria's Secretiltä alusvaatteita, jotka saapuvat hänelle joulukuun puolessa välissä. Ainakin itse suurena alusvaatefetissin omaavana odotan tätä merkintää innolla.

3 kommenttia:

 1. Apua! Sinä ihana! Voi mikä ihana yllätys kirjoitus sinulta <3 Tilastoni kertoo jo muutaman käyneen lukemassa tätä kautta postaukseni. Sydäntä lämmittää <3 Ilon kyynel olisi nähtävissä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ilo auttaa asiallista myyjää, kiva kun oma blogisikin on aktivoitunut! :)

   Poista
 2. Hei,
  Luin tekstejäsi ja en tiennytkään, että sivustollani oli noin merkittävä vaikutus tähän fetissiin :O Se on todella mukava kuulla, että sivustoa arvostetaan ja se auttaa minuakin jaksamaan ja kehittämään sivustoa tästäkin vielä eteenpäin :)

  Ps. Haluaisitko haastatella minua blogiisi? :) laita meiliä info@pikkarit.net

  VastaaPoista