maanantai 14. joulukuuta 2015

Myytkö pikkareitasi? Tule esiin!

Selailin hetki sitten käytettyjen pikkareiden myynti-ilmoituksia internetissä. Huomasin että ilmoituksien löytäminen on paljon vaikeampaa nyt kun pikkarit.net on poissa käytöstä. Monet myyjät ovat perustaneet blogin myymiselle, mutta osassa niissä näkyy todella vähän tietoa myyjistä itsestään, listattuna on vain hinnat ja kahden virkkeen kuvaus myyjästä. Yleensä tämä kuvauskin on kovin geneerinen, kerrotaan mitat ja se että "myyjä kiihottuu kun tietää hänen pikkareidensa olevan vieraan miehen hallussa." Ilmoituksia on myös useammilla erilaisilla foorumeilla, mutta foorumeilla nuo ilmoitukset hukkuvat nopeasti, erityisesti kun tarjontaa on näin paljon.

Mietin, että itselläni suurin syy siihen että en ole tilannut kenenkään pikkareita netissä on se, että myyjistä ei oikein saa mitään tietoa etukäteen. Ei tiedä minkälainen ihminen taustalla on, miksi hän myy ja että minkälainen on hänen palveluasenteensa. Netistä löytyy paljon epätietoisuutta ostajien kesken ja epäluottamusta siitä että mitä jos myyjä ei hoidakaan hommiaan. Toki samaa epätietoisuutta on ostajia kohtaan, monesti ymmärrettävistä syistä.

Ajattelin että minusta voisi olla mukavaa tehdä erilaisista myyjistä tänne blogiini pieniä merkintöjä, joissa vähän avataan myyjän asenteita ja taustoja hieman enemmän. Lisättäisiin luottamusta ja tietoa tätä alaa kohtaan. Vähän kuin lehtien henkilöhaastattelut, mutta tietenkin pidetään henkilökohtaiset ja luottamukselliset asiat poissa, esimerkiksi oikeat nimet ja vastaavat.

Olisiko tämmöiseen "juttusarjaan" kiinnostuneita myyjiä? Voisimme esimerkiksi sähköpostitse tehdä pienen haastattelun ja sitten se ilmestyisi blogiini. Näin ostajat saisivat tietää sinusta vähän enemmän ja se voisi lisätä avoimuutta molemminpäin. Lisäisin juttuun myös myyjän yhteystiedot.

Tarkoituksena ei kuitenkaan ole perustaa mitään myyjärekisteriä, vaan poimia silloin tällöin henkilöitä jotka ovat kiinnostavia ja haluavat kertoa itsestään vähän enemmän.

Jos olet myyjä ja kiinnostunut osallistumaan, laita alle kommentti niin otan sinuun yhteyttä!

1 kommentti:

  1. Moi, olen myynyt pikkareita vuodesta 2014, minulla on paljon kerrottavaa vuosien varrelta:) lulu69@luukku.com

    VastaaPoista