perjantai 18. joulukuuta 2015

Pikkarimyyjä: Kotiaiti30 (Hipster)

Tässä on uusi osio blogiini, jossa esittelen erilaisia käytettyjen alushousujen myyjiä. Haen tällä takaa avoimuuden ja epätietoisuuden vähentämistä tämän fetissin parissa. Tässä osiossa esitän pikkarikauppiaille kysymyksiä, joihin he vastaavat haluamallaan tavalla. Tarkoituksena on avata lukijoille, että minkälaisia ihmisiä siellä foorumi-ilmoitusten takana on, ja toivottavasti sen myötä myös fetissin omaaville tai sitä kummastelevat ihmiset saavat enemmän tietoa.

Ensimmäisen merkinnän kunnian saa Kotiaiti30, joka tunnetaan foorumeilla ja alastonsuomessa nimimerkillä Hipster. Olenkin jo kirjoittanut hänen blogistaan täällä aiemmin, joten on sopivaa että hän saa tämän kunnian! Joten mitä pidemmittä puhein, aloitetaan.

---Kerro vähän itsestäsi. Mitä harrastat, minkälainen ihminen olet?
Kolmekymppinen kotiäiti. Tätä ennen (ja jälkeen) kaupanalan ammattilainen. Silloin kun omaa aikaa pikkuisen on, kuluu se tällä hetkellä blogin ja alusvaatteiden parissa pääsääntöisesti. Kuvaillen, editoiden, kirjoitellen. Myös liikunta ja ompelu/käsityöt ovat läheisiä harrastuksia. Kaikki missä voi toteuttaa itseään. Olen sosiaalinen, luova, tarkka ja muut huomioon ottava ihmisläheinen persoona.

Miten päädyit myymään pikkareitasi? Suunnitteletko jatkavasi vielä pitkään?
Mieheni ehdotuksesta. Tarvitsin omaa tekemistä ja vastapainoa kotiarkeen. Vähän ehkä oli ikävä töihin, ihmisten ja asiakaspalvelu takia. Tässä yhdistyy nyt kaikki. Saan olla kotona, harrastaa ja palvella/auttaa. Jatkan niin kauan kun minun halutaan jatkavan. Jos kukaan ei minulta tahdo mitään, niin sitten tietysti lopetan. Mutta jos palvelujani kaivataan niin olen käytettävissä hamaan tulevaisuuteen.

Mitkä ovat suurimmat harhaluulot tästä alasta?
Molemmista osapuolista kuvitellaan monenlaista.


- Myyjät olisivat vain nuoria opiskelijoita jotka bilettää rahat, tai muuten vaan varattomia. Myyjissä olisi miehiäkin ja/tai naisia jotka vain valehtelevat ilmoituset ja lähettävät smetanaan hierottuja pikkareita.


- Ostajat ovat pikkukylien peräkammarin poikia jotka ei ole saanut, eikä saa naista muuten.


Yhtäkään väitteistä en ole kuullut/nähnyt oikeasti olevan näin ;) mutta kuvitelmathan on aina ihmisillä, jotka eivät ota selvää tai ole asiasta oikeasti kiinnostuneita.

Mikä on parasta työssäsi?
Ihmisten kanssa asioiminen. Sosiaalinen puoli, auttaminen ja palvelu. Toteuttaminen, toisen ajattelu ja ilahduttaminen.

Minkälaisia ja -ikäisiä sinun asiakkaasi ovat?
Pääsääntöisesti 30-40.vuoden väliltä, mutta nuorempaa ja vanhempaakin on. Aika kattavasti kaikenikäistä, joka on ilahduttava asia.

Millainen on hyvä asiakas? Millainen on hyvä myyjä?
Hyvä asiakas on asiallinen sekä rehellinen ja luotettava, ei tarvitse välttämättä tietää tarkalleen mitä tahtoo mutta jos osaa kertoa mitä toivoo, ollaan jo pitkällä. Myyjältä samat, asiallinen, rehellinen ja luotettava. Ottaa huomioon ostajan tarpeet ja toiveet. Pystyy neuvottelemaan ja ottamaan vastaan palautetta.

Minkälaisia palveluita tarjoat? Oletko saanut outoja pyyntöjä?
Käytetyt alusvaatteet, kuvat ja videot toiveiden mukaan. En ole saanut outoja pyyntöjä (taitaa olla makuasioita mikä kellekkin on outoa) mutta olen saanut pyyntöjä joita en pysty toteuttamaan syystä tai toisesta. Joko ajankäytön tai luonteeni takia. En esimerkiksi ole hyvä käskemään, joten alistusvideot ei minulta luonnistu aidosti.

Mistä ostat alusvaatteesi myymistä varten?
Ostan alusvaatteet ulkonäön ja materiaalin takia. Eli liikkeet voi olla mitä vain: H&M, lindex, change, victoria's secret, zalando, nelly... oikeastaan mikä tahansa, jos tuote miellyttää. Ostan aina kun vastaan tulee jokin ihanuus.

Mistä itse haluaisit kertoa?
Tahtoisin saada tabut pois tästä maasta, ihmiset esittää julkisesti olevansa suvaitsevaisia mutta todellisuudessa heitä on hyvin rajallinen määrä. Ihmisten lokeroiminen halujen, mieltymysten ja fetissien takia on yleistä ja paheksuttavaa monelle. Tekopyhyys on yleisempää kun avoimuus asioille. Asioista ei oteta selvää eikä kuunnella niitä kelle asia on tärkeä. Toivoisin ihmisten pysähtyvän kuuntelemaan sitä toista, ehkä rakkaimpaasi juuri ja kuuntelemaan mitä hänellä on sanottavana. Miksi asia tuntuu hyvälle ja mitä se toiselle merkitsee.

Lähetä lukijoille terveisiä!
Avoimin mielin toteuttamaan haaveita! Mikään ei tunnu niin hyvälle kun toteutettu unelma. Piilottelu ei johda koskaan mihinkään kuten ei itselle tai toiselle valehtelukaan. Ollaan omia persoonia kaikki yhdessä.
---

Kotiäidin blogiin pääsee klikkaamalla tästä. Voin myös nyt jo paljastaa, että meillä on tulossa vuoden alussa jännittävää blogiyhteistyötä. Pysykää kuulolla!


Myytkö sinä käytettyjä alushousujasi? Haluaisitko kertoa itsestäsi blogissani? Kommentoi blogiini, niin otan sinuun yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti