perjantai 25. joulukuuta 2015

Reissupanetus

Hei ja hyvää joulua teille kaikille! Kirjoitan tällä kertaa hieman arkisemmasta, mutta kovasti ajankohtaisesta asiasta, nimittäin reissupanetuksesta. Lähdimme vaimon kanssa joulun viettoon kotiseuduillemme ja pääsimme taas kokemaan tämän ilmiön, jossa matkalla ollessa panetus tuntuu korostuvan entisestään. Tavallisessa arjessa seksin harrastamiseen on paljon enemmän aikaa ja tilaa, mutta aina ei vain tapahdu seksin saralla mitään. Sitten sen kerran, kun sitä lähtee muualle oman kodin rauhasta, hormonit pyörivät villisti.

Itselläni aina reissussa panetus tuntuu korostuvan entisestään, vaikka edellisestä orgasmista olisi vain päiväkin aikaa. Tähän on useita syitä:

- Lomalla on rennompaa ja ei mieti arjen kiireitä yhtään niin paljon. Tämän vuoksi osa aivokapasiteetista pääsee karkaamaan seksiin helpommin.

- Tilanteen erikoisuus on varmasti myös yksi syy. Arkeen tulee poikkeama, ja sitä katselee vaimoaan taas erilaisilla silmillä. Huomaa että miten viehättävä nainen hän taas on muualla kuin kotiympäristössä. Nousee pintaan ne ensifiilikset seurustelun alussa, kun halusi vain koko ajan kiehnätä toisen vieressä.

- Jännittävyys. Sitä pääsee puristelemaan toisen peppua tai suutelemaan intensiivisesti piilossa, peläten että joku kuulee tai näkee. Himot nousevat kun tietää, että kiinnijääminen on mahdollista, jolloin panokset kovenevat. Myöskään intiimin tilanteen kehittäminen vaatii enemmän työtä, jolloin kun asioita alkaa tapahtumaan, tuntuu se yhä paremmalta.

Meillä on vaimon kanssa sopivan joustava elämäntilanne, joten voimme vapaasti matkustella perheidemme luokse. Tänä vuonna hän tuli käymään minun perheeni luona, mutta itse en omien töideni vuoksi ehtinyt hänen perheensä luokse. Minun perheeni luona tilaa on vähemmän, ja hotellihuoneen varaaminen ei oikein ole meidänlainen tapa, joten seksin harrastamiselle paikan ja ajan löytäminen on todella haastavaa.

Haastavaa, muttei kuitenkaan mahdotonta. Kun talo hiljenee, niin pikkuhiljaa sitä uskaltaa alkaa harrastamaan. Reissun päällä seksin harrastaminen on aivan erilaista kuin kotona, sillä joudumme molemmat olemaan hiljaa, tekemään toiselle hyvää hyvin pienillä liikkeillä äänen vuoksi ja kuiskaamaan vain kriittisimmät asiat. Onneksi kaikki tämä vaiva on sen arvoista, sillä hiljaa pysyminen tuo yleensä meille molemmille yhä suuremmat orgasmit. Jännitys kiinnijäämisestä luo hyvin sähköisen tilanteen ja kun se laukeaa (pun intended) on molemmilla hymyt suussa.

Ja onneksi ehdimme tämänkin jännityksen kokea tällä reissulla, sillä hetken aikaa näytti ettei väsymys ja kiireet antaneet tilaa lomaseksille. Vaimoni lähti joulupyhiksi oman perheensä luo ja itse jäin omieni joukkoon.

---

Josta pääsemmekin toiseen aiheeseen, nimittäin reissupanetuksen toiseen aspektiin. Hyvän seksin jälkeen yleensä seksi on mielessä useita päiviä aivan erilaisella intensiivisyydellä. Niin tapahtui nytkin. On panettanut aivan perhanasti, vaikka vastahan sain. Tulen näkemään vaimoani vasta ensi viikolla, ja vaikka tässä onkin joulujuttuja paljon, on myös seksi paljon mielessä.

Reissupanetus on kovin haastavaa yksinään. Pitäisi yrittää olla hyvä perheenjäsen, hyvä ystävä ja kaikkea sitä, mutta kun mielessä on seksi. Varsinkin silloin kun kovasti panettaa, mieleni vie minut fetissiasioihin, kuten esimerkiksi pikkareihin, ja niitä on vaikea purkaa yksinään.

Masturbointi perheen luona on kovin epäkiihottavaa, mutta tiedän että jos odotan siihen saakka että pääsen kotiin niin kivekseni tulevat olemaan todella arat ja mieleni aivan täynnä seksiä. Lisäksi kun niitä ystäviä tapaa, sitä ajattelee vain hävyttömyyksiä kun pitäisi olla sosiaalinen. Taitaa tie viedä vessaan ajatuksien ja fantasioiden kera...

---

Onko reissupanetus sinulle tuttu ilmiö? Miten sinä itse hoidat sitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti