lauantai 6. helmikuuta 2016

Pikkariarvostelu - Kotiäiti30

Olen jo monen monta päivitystä tehnyt täällä käytetyistä pikkareista. Monen monta kertaa olen haaveillut vieraan naisen pikkareiden haistelemisesta, ja vieläkin enemmän olen turhautuneena kotona tuskastellut että voi kun sitä pääsisi kokeilemaan ilman omatunnontuskia...

Nyt voin onnekseni kertoa, että kokeiltua tuli! Olemme jutelleet Kotiäiti30:n, pikkarikauppiaan jonka esittely löytyy täältä, sähköpostitse paljon ja hän ehdotti että jos tekisimme yhdessä blogiyhteistyötä. Hän lähettäisi minulle vapaavalintaiset pikkarit minun toiveillani, ja minä kirjoittaisin koko kokemuksesta tänne blogiini. Ajatus oli suorastaan hykerryttävän kiinnostava, ja kun kotona pienen keskustelun jälkeen sain vaimoltani luvan tämän kokeilemiseen (en halunnut tehdä salassa), niin laitoin "asiakkaana" viestin ja nyt kerronkin tästä prosessista.

Aloitus

Lähetin asiallisen viestin asiakkaana, jossa tiedustelin hintatasoa, käyttöpäivien määrästä ja muista käytännön asioista. Tiedustelin myös, että tekeekö hän myös lisäpalveluja pikkareiden lisäksi. Sain hyvin asiallisen ja juuri sopivan kiusoittelevan vastauksen, jossa minulle kerrottiin että hän käyttää pikkareita päivästä kolmeen päivään, ja että kolmen päivän pikkarit voisivat olla minulle kaikkein parhaimmat kun halusin paljon tuoksua. Keskustelun edetessä minulle myös näytettiin useita erilaisia pikkarivaihtoehtoja, joista sain valita minulle mieluisammat. Myös masturboiminen pikkareissa onnistui, joka lisäsi kiinnostustani vielä enemmän. Minulle luvattiin myös muutama kuva myyjästä pikkarit jalassa, ja sain vapaasti valita minkälaisissa asennoissa nämä kuvat otettiin - naama tosin rajattiin pois, mutta itseäni se ei haitannut ollenkaan.

Mitä sitten tapahtui

Kotiäiti olisi halunnut lähettää pikkarit minulle jo ennen joulua, mutta myöhäistimme aikatauluamme joulumenojemme vuoksi tammikuun lopulle. Tässä välissä kävimme vielä läpi mieltymyksiäni hieman läpi, ja sitten tammikuun koittaessa sain viestin että nyt pikkarit ovat jalassa. Kun luin tuon sähköpostin, suoraan sanottuna kiihotuin suuresti ajatuksesta että minua varten olevat pikkarit ovat nyt jaloissa. Minulle myös näytettiin välivaiheessa pikkareiden tahraisuudesta ja tiedusteltiin että haittaako se. Ei haitannut, vaan oikeastaan se lisäsi kiinnostusta ja autenttisuuden tuntua. Muutaman päivän päästä hän laittoi pikkarit postiin ja odotus vain lisääntyi. Pelkäsin kovasti, että pikkarit jäävät postin labyrinttiin jumiin - mutta onneksi niin ei käynyt.

Posti saapui!

Tulin töistä kotiin ja löysin pöydältäni siististi pakatun kirjekuoren, jossa ei ollut ulkopuolella mitään merkkejä sisällöstä. Kun sain hetken omaa rauhaa, avasin paketin. Paketista löytyi kaunis pin-up postikortti, jonka takana olivat myyjän terveiset minulle. Tärkeimpänä tietenkin oli tiiviissä minigrip-pussissa olevat pikkarit. Avasin pussin ja otin jännittyneenä pikkarit käteeni. Avasin pikkarit eteeni ja ihailin niitä. Olin juuri edellisenä päivänä saanut myyjältä kuvia joissa hän piti pikkareitaan päällä ja masturboi ne jaloissaan ja nyt ne olivat minun kädessä. Etsin haarakiilan, ja näin mukavaa tahraisuutta ja pitihän se nenä työntää välittömästi sinne. Tuoksu oli tavallaan mieto, mutta tavallaan kuitenkin kovin aromikas. Aiemmin olen haistellut vaimon suht-tuoreita pikkareita, joten nämä postista tulleet olivat selvästi erilaiset - muttei huonolla tavalla kuitenkaan. Tuoksua oli ja tahraisuus oli kiihottavaa. Ja runkkaamiseksi se sitten meni, tietenkin!

Jälkifiilikset

Jäin kokemaan hieman morkkista heti orgasmin jälkeen. Laitoin pikkarit piiloon ja pistin asian sivuun moneksi päiväksi. Häpeän tunne oli vähän samanlainen kuin aloittaessani naisten alusvaatteiden käyttämistä, kun orgasmin jälkeen hävetti ja nolotti järkyttävän paljon. Muutaman päivän päästä kaivoin pikkarit piilosta ja haistelin niitä uudestaan ja tällä kertaa osasin suhteutua asiaan paremmin. Tuntui siltä, miltä halusinkin asian tuntuvan - eli siltä että olin saanut fantasiani toteutettua ja sen, että tämä kaikki oli sen arvoista. Asia ei harmita minua ollenkaan enää, ja olenkin palannut pikkareiden pariin useamman kerran tämän jälkeen. Vaimon kanssa asiasta ei ole keskusteltu, hänen pyynnöstään ja olen jatkanut yhteisiä pikkarileikkejämme hänen kanssaan.

Miten jatkossa?

Täytyy sanoa että tämä koko palveluketju pikkarikaupoissa oli todella mielenkiintoinen. Pidän kovasti laadukkaasta palvelusta ja sitä sain näiden kauppojen aikana paljon. Se, että itse sai valita käytetyt pikkarit, päivät ja kuvien kuvakulmat niin loi hyvän pohjan itse pikkareiden haistelulle. Voin kyllä lämpimästi suositella kokeilemista niille, jotka haaveilevat pikkarikaupan käyttämistä.

Uskon tosin myös, että haluaisin kokeilla vielä jonkun pyykkikorilla haistelemista, sillä näkisin sen tilanteen täysin erilaisena kokemuksena, kenties hieman intiimimpänä ja jännittävämpänä - mutta toisaalta nämä pikkarikaupat veivät sen suurimman jännityksen, eli kiinnijäämisen pelon, pois jolloin pystyin keskittymään pelkästään nautintoon. Tosin pyykkikorille menemisestä aion silti kysyä lupaa korin omistajalta, jos ikinä päädyn sinne asti.

Klikkaa tästä Kotiäidin blogiin!

----

Pikkariasiaa vielä, minulla on tulossa kahden pikkarikauppiaan haastattelut piakkoin blogiin, pysykää kuulolla!

3 kommenttia:

 1. Pyykkikorilla käynti lisää jännitystä ja antaa seisokkiin uskomattoman kovetuksen ja spermaakin tuntuu lentävän enemmän ja paineella.

  Kaverien pikkuhousuilla on ihana tyydyttää itseään mutta mutsin pikkareilla lentää eniten mälliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitoksia kommentistasi!

   Olen huomannut saman, että kun pääsee toteuttamaan fetissiään, niin orgasmit ovat monesti paljon paremmat kuin tavallisessa seksissä.

   Kavereiden pikkuhousut aiheuttavat säännöllisesti kovasti kiusausta, mutta on toistaiseksi jäänyt kokeilematta. Pikkarifettareilla nuo omat äidin pikkuhousut tuntuvat olevan kanssa iso fetissi, mutta itselleni se ei ole koskaan ollut millään tavalla kiinnostava. Ymmärrän kyllä, että miksi se kiinnostaa, onhan se todellakin kiellettyä ja siksi varmasti kiihottavaa, mutta itseäni ei ole sytyttänyt. Kiva kuitenkin kuulla, että olet löytänyt itsellesi sopivat pikkarit! Hauskaa kevättä :)

   Poista
 2. Kaverien pikkareilla kannattaa kokeilla ... ensimmäisen kerran kun kokeilin silkkipiksuilla vain hieraisin paljasta terskaa niin lasti räjähti pikkareille ja tuntui että pallit irtoaa samantien. Mutta helvetin tyydyttynyt olo jälkeenpäin ja kaveriin kiima vain kasvanut .. pääsispä laukeamaan sen naamalle ja nuolemaan pikkupillua.

  VastaaPoista