lauantai 13. helmikuuta 2016

Pikkarimyyjä: Lulu
Kerro vähän itsestäsi. Mitä harrastat, minkälainen ihminen olet jne?
Olen 25-vuotias, kokeilunhaluinen ja aina iloinen persoona. Elämä on liian lyhyt suremiseen, siksi etsin ilon ja onnen aiheita arjessa ja osaan nauttia pienistäkin asioista. Harrastan joogaa ja ratsastusta, mitkä ovat paitsi kivoja harrastuksia myös pitävät pepun kunnossa... Matkustelen aina kun mahdollista, varsinkin talvisin tekee mieli koko ajan palmun alle drinkkejä siemailemaan. Vapaa-aikana kotona tykkään rentoutua vaahtokylvyssä ja katselen komedioita.

Miten päädyit myymään pikkareitasi? Suunnitteletko jatkavasi vielä pitkään?
Aloitin vuonna 2014, kun kuulin tällaisesta markkinaraosta. Homma vaikutti hieman paheelliselta, jännittävältä ja hauskalta eli siis kaikin puolin kokeilemisen arvoiselta. Bisnes lähti hyvin käyntiin ja aion jatkaa niin kauan kuin menekkiä on. Tämä on minulle muutakin kuin pelkkää rahan ansaitsemista, nautin vartaloni esittelystä ja tiedosta, että kuvani ja tuoksuni kiihottavat ja tarjoavat nautintoa asiakkaille.

Mitkä ovat suurimmat harhaluulot tästä alasta?
Moni luulee, että pikkareita on mahdotonta myydä anonyymisti. On totta, että yksityisyydestään on huolehdittava tarkasti eikä se aina helppoa ole, mutta myyjän on mahdollista säilyä kasvottomana ja nimettömänä. Jos puhelinnumero ja osoite tulevat julki, on mahdollista että tulee häiriköidyksi. Myöhemmin työelämässä voi olla haittaa siitä, että taustalta paljastuu pikkarimyyntiä, mihin kuitenkin suhtaudutaan monesti aika negatiivisesti... Käytettyjen alusvaatteiden myynti rinnastetaan usein prostituutioon, vaikka aihetta ei olisi.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta ovat kanta-asiakkaat, ihanat huomaavaiset tyypit ja heidän mieltä lämmittävät sähköpostinsa. Ja niin kuin mainitsin, kiihotun kuvieni lähettämisestä ja ajatuksesta, mitä joku juuri nyt tekee pikkareillani. Saan asiakkailta myös paljon värisyttäviä kuvia ja videoita heidän privaattileikeistään!

Pikkarifetissistä on paljon vääriä oletuksia. Minkälaisia ja -ikäisiä sinun asiakkaasi ovat?
Kaikki oikeat asiakkaat eli siis oikeasti ostamassa olevat ovat kohteliaita, asiallisia ja miellyttäviä. Jokaikinen törkeyksiä kirjoitteleva ja epäkohtelias viestittelijä on ollut vain ilmaisten kuvien kalastelija. Aikaisemmin vastasin kaikille huorittelijoillekin asiallisesti tarjoten tuotteitani, mutta huomasin ettei se ole sen väärti. Asiakkaita on kaikenlaisia, juuri täysi-ikäisistä vanhuksiin. He ovat erilaisissa elämäntilanteissa, osa varattuja, osa juuri eronneita ja pidempään sinkkuina olleita. Osa on työssä, jotkut hyvinkin menestyneitä, osa taas työttömiä. Ei ole tyypillistä pikkarien ostajaa. Kaikki eivät ole edes miehiä, vaan myös naisia on ostajina.

Millainen on hyvä asiakas? Millainen on hyvä myyjä?
Hyvä asiakas ja hyvä myyjä on sellainen, joka pitää lupauksensa. Jos sovitaan kaupoista, ei livetä viime hetkellä ilman hyvää syytä (eikä ainakaan tehdä sitä toistamiseen) ja viiveistä ilmoitetaan. Myyjän tulee tiedostaa, että hän on palveluammatissa. Vanhat asiakkaat on aina helpompi pitää kuin löytää uusia. Mielestäni hyvä myyjä huomioi kanta-asiakkaansa, pitää kansiota osoite- ym tiedoista ja tiedottaa aina tilauksen etenemisestä. Hyvä myyjä luonnollisesti myy laadukkaita tuotteita nopein toimituksin ja keskittyy toteuttamaan asiakkaan toivomukset.

Minkälaisia palveluita tarjoat? Oletko saanut outoja pyyntöjä?
Myyn alusvaatteita, kenkiä, videoita ja kuvia, kaiken anonyymisti. En suostu livetapaamisiin, vaikka niistä saanee hyvät rahat. Viikoittain joku pyytää pikaista käteenvetoa tai strippausesitystä, mutta kaikista oudoimmat pyynnöt olivat se, että paskantaisin samaan saaviin joka päivä kuukauden ajan videoiden joka ulostuskerran sekä se, että hajottaisin auton lekalla korkkarit jalassa.

Mistä ostat alusvaatteesi myymistä varten?
Pääasiassa halpavaatemyymälöistä ja alennushyllyistä, mutta myös ulkomailta olen tuonut upeita pitsiunelmia.

Mistä itse haluaisit kertoa?
Alalla on nyt paljon ongelmia huijarien takia. Monelta on huijattu satoja euroja ja asiakkaat ovat tulleet varovaisiksi. Myyjien joukossa on muutama hapan sielu, jotka uhkailevat ja kiristävätkin asiakkaita. Tällä hetkellä uusien asiakkaiden saaminen on vaikeaa, koska rehellisyyttä ei voi taata. Pikkarit.net ja wetpantygirl.fi lakkasivat toimimasta ja nidien ylläpitäjä häipyi monen myyjän rahat taskussaan. Toivoisin rehellisyyttä tähän touhuun. Jos jollakulla on idea, miten myyjän luotettavuus voidaan todistaa siten että myyjä kuitenkin on nimetön, kuulisin mielelläni. Ja jos jollakulla on aikaa ja taitoa, uusi pikkarimyyntisivusto tulisi tarpeeseen! Siellähän ostajai ja myyjiä voisi jotenkin pisteyttää, että kaikki näkisivät keneltä kannattaa ostaa ja kenelle myydä... tai sitten sitäkin väärinkäytettäisiin ja uhattaisiin pisteyttää huonosti jos toinen ei suostu johonkin ikävään... tämä on tämän työn ainoa varjopuoli, anonymiteetin joillekin tarjoama houkutus huijaamiseen ja epärehellisyyteen.

Lähetä lukijoille terveisiä!
Oikein ihanaa vuotta 2016, muistakaa että elämää ja erotiikkaa ei saa unohtaa! Seksi ja omasta vartalosta nauttiminen on mitä parhainta talvipuuhaa:)
---

Myytkö sinä käytettyjä alushousujasi? Haluaisitko kertoa itsestäsi blogissani? Kommentoi blogiini, niin otan sinuun yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti