tiistai 31. toukokuuta 2016

Kokeilin kuukautissuojia!

Minulle tulee säännöllisesti ajatuksia uusien asioiden kokeilemisesta. Monesti nämä ajatukset ovat sellaisia, että kun se idea, vaikutti se kuinka tyhmältä tahansa, on se toteutettava. Aikaisempia tämmöisiä ideoita olivat esimerkiksi litistävien alusvaatteiden ostaminen. Näin kerran Lidlissä naisten alusvaatteita, joiden on tarkoitus muokata vartaloa laihemmannäköiseksi. Pakettien kuvissa oli viehättävä nainen näissä vaatteissa. Lähdin kotiin ja kotimatkalla mietin että nuo on ostettava ja seuraavana päivänä ajatus kalvoi koko päivän. Pelkäsin etukäteen, että onko sopivat koot jo viety ja minua stressasi pitkään. Onneksi kauppaan päästessäni sopivia kokoja oli jäljellä, ja ostin onnellisena itselleni muovaavat alushousut ja muovaavan topin. Ne ovat todella epämukavat päällä, mutta pidän niitä aina välillä ja hymyilen itsekseni.

Vähän samanlaisesti kävi näiden kuukautissuojien kanssa. Olen kyllä ollut kiinnostunut kuukautissuojista jo nuoresta asti, mutta vasta vähän aikaa sitten siitä tuli näin iso asia. Nuorempana olin kiinnostunut suojista ja siteistä sen takia, että pystyin kiimaisena teinipoikana ajattelemaan että joku viehättävä nainen käyttää niitä kivoissa alushousuissaan, jotka koskevat pilluun. Kuulostaa varmaan hämmentävältä, mutta näin minun teinipoikani aivot toimivat. Kokeilin teininä muutamia siteitä ja suojia, ja se oli jännittävää mutta vain siksi että ne liittyi johonkin tuttuun naiseen.

Nyt aikuisena nämä suojat alkoivat kiinnostamaan täysin muusta syystä. Aiemmin kiinnostus oli käytännössä seksuaalisuuteen liittyvää, siksi koska minua kiihotti niiden käyttäminen. Vähän samalla tavalla kuin alunperin rintaliivien ja alushousujenkin käyttäminen, se oli niin jännää että kiihotti. Nykyäänhän pikkareiden ja rintsikoiden käyttäminen tuntuu jo melkoisen luonnolliselta. Olin kerran kipeänä kotona, ei ollut mitään tekemistä ja päädyin jostain syystä kuukautissiteitä valmistavien firmojen sivuille ja ajattelin tilata uteliaisuuttani näytteitä. Tuli se legendaarinen idea, että tämä on toteutettava. Yritin antaa ajatuksen olla, keksiä jotain muuta, mutta se ei vaan onnistunut. Joten aloin etsimään näytteitä.

Näytteiden löytäminen oli itseasiassa vaikeampaa kuin alunperin ajattelin. Ajattelin reilusti lähettää valmistajille sähköpostia ja selittää asiani. Kirjoitin rehellisesti, että olen mies joka on utelias naisten kuukautistuotteista ja haluaisi tutustua niihin. Muistan teinivuosina lainanneeni Alldaysin siteitä, joten lähetin Procter&Gamblelle viestiä tuotenäytteiden saamisesta. Heiltä tuli nopeasti viesti, ettei heillä ole mahdollisuutta tuotenäytteiden lähettämiseen. Seuraavaksi lähetin Libresselle postia, koska sekin oli tuttu brandi, mutta myöskään heillä ei ollut mahdollisuuksia lähettämiseen.

Tässä vaiheessa löysin sitten Vuokkoset. Huomasin ilokseni, että he ovat suomalainen firma, joka valmistaa siteitä ja suojia. Lähetin heille sähköpostia ja heiltä tuli yksinkertainen vastaus, jossa pyysivät osoitettani tuotenäytteitä varten. Olin kovin onnellinen! He lähettivät minulle sitten valikoiman erilaisia kuukautissiteitä ja pikkuhousunsuojia.

Kokeilin molempia tuotteita pikkareiden kanssa, ja opin kyllä arvostamaan naiseutta aivan uudella tavalla. Kerroin naispuoleiselle ystävälleni tästä kokeilusta, ja hän tuomitsi ideani täysin. Hän koki, että en pysty samaistumaan naiselliseen olotilaan pelkästään siteitä käyttämällä, mutta se ei kuitenkaan ollut tarkoitukseni. Halusin saada pienen vilkaisun elämään naisena, sillä kuukautiset ovat kuitenkin suuri osa naiseutta ja naisellisuutta.

Tämän vilkaisun kautta huomasin, että naiset joutuvat todellakin suunnittelemaan elämäänsä paljon tarkemmin kuin miehet. Kuljetin testausmielessäni siteitä ja suojia laukussani ja vaihdoin niitä muutaman tunnin välein julkisilla paikoilla, ja näin (pikkuriikkisesti) että minkälainen vaiva tässä oli. Katselin myös suojien hintoja, ja huomasin että se on melko suuri kuluerä. Tähän päälle tietenkin kaikki hygieeniset asiat ja puhtauteen liittyvät huolenaiheet. Nostan hattuani teille.

Päädyin kokeilun päätteeksi ostamaan Vuokkosten Ultra Light -pikkuhousunsuojia. Kokeilun päätteeksi minulle jäi olo, että jos joskus haluan tuntea itseni hieman naiselliseksi, niin voisin kokeilla suojia silloin tällöin. Löysin itsestäni vielä sen teinipoikamaisen innon suojien käyttämiseen, ja halusin samalla tukea ainoaa firmaa, joka suostui lähettämään tuotenäytteitä.

Kuukautissuojien käyttäminen oli mielenkiintoista ja avasi hieman ovea naiseuteen. Kun kerroin tästä kokeilustani muutamalle muullekin rakkaalle ystävälle, he ihmettelivät että miksi haluan kokeilla asioita jotka ovat heille suurta epämukavuutta aiheuttavia. Samaa on kyselty siitäkin, että miksi tykkään rintsikoistakin, kun nekin ovat epämukavia päällä. Uskoisin, että tässä on vain minun uteliaisuuttani sukupuolien erilaisiin aspekteihin. Pukeutumisella ja meikkaamisella voin päästä lähelle naisellista ulkopuolta, ja koin että kuukautissuojilla pystyin saamaan hieman oivallusta naiseuden sisäpuoleen. Kyllä kannatti.

1 kommentti:

  1. Kiinnostava teksti :) Itseäni suojien vaihtaminen ei häiritse, mut kivut on ikävin osa. Toisaalta, nykyään hormonaalisen ehkäisyn myötä kivutkin on aikalailla poissa, joten ei menkat musta niin ikävät ole. Suuseksi jää ainoastaan pois silloin, mut seksiäkin harrastetaan ilolla menkkojen(kin) aikana :)

    VastaaPoista