maanantai 26. joulukuuta 2016

Pissaleikeistä vaippaleikkeihin?

Täytyy sanoa, että en vielä puoli vuotta sitten ajatellut että lähtisin kokeilemaan vaippaleikkejä. Ja jos olisin ajatellut, tuskin olisin silloin ajatellut että leikit olisivat kivoja! Hämmensin itseäni oikein kunnolla.

Olen kyllä jo pitkään tiennyt, että jotkut ihmiset tykkäävät vaippaleikeistä. Ne eivät ennen sytyttäneet minua, mutta ei siinä leikissä ole mitään pahaa. En tosin ymmärtänyt tätä aikuisvauva-roolileikkiä ollenkaan, missä otetaan todella alistunut rooli ja toinen henkilö pitää sinusta huolta, syöttää, laittaa nukkumaan ja vaihtaa vaippoja. Minua on aina haitannut ajatus, että olisin niin avuton että tarvitsisin apua - siksi tämmöinen mentaliteetti tuntuu minulle vieraalta.

Miten sitten päädyin kokeilemaan vaippoja, kun pohjalla oli tämmöiset fiilikset? Mietin vastausta tähän kysymykseen vieläkin. Selasin seksifoorumi.net -sivuston keskustelua pissaleikeistä. Pissaleikit kiinnostivat minua alunperin, ja pissausketjussa olikin vahva vaippaharrastus-edustus. Niiden vaippakommenttien lukeminen hämmensi. Luin ketjua sen vuoksi, että löytäisin kokemuksia päällepissaamisesta, mutta välissä oli vaippajuttuja.

Aloin ehkä hieman kuitenkin lämmetä. Keskustelijat puhuivat aiheesta asiallisesti ja kehuivat kuinka ihanalta se vaippaan pissaaminen tuntui. Mietin että jos jostain tulee hyvä mieli ja hyvä olo, niin ei se voi olla keneltäkään pois. Lähdin googlettamaan lisää kokemuksia, ja törmäsin jo suljettuun keskusteluun suomi24.fi:ssa. Yleensä kyseinen foorumi, erityisesti seksiosio, päätyy trollaajien kynsiin nopeasti ja asiallinen keskustelu loppuu sitäkin tehokkaammin. Mutta tämä keskustelulanka olikin täynnä hyviä kokemuksia, kannustavia ihmisiä ja aitoja persoonia.

Päätin lähteä kokeilemaan, joskin rahallinen investointi pelotti. Valinnanvaraa oli paljon, erilaisia imukykyä ja kokoja. Onneksi keksin kysyä näytteitä. Attends lähetti minulle näytteet kahdesta teippivaipasta (Attends Slip Regular ja Active) sekä yhdestä housuvaipasta (Pull-ons). Sen lisäksi tilasin myös metsäpolku.fi sivulta näytteet idPantsin Fit&Feel ja IdPants inkohousuista. Sain molemmista inkohousuista eri imukykyiset ja erikokoiset näytteet.

Itse kokeilu olikin mielenkiintoista. Aloitin teippivaipoista ja niiden päälle laittaminen osottautui paljon vaikeammaksi kuin oletin. Muistan joskus aikaa sitten vaihtaneeni sukulaisen lapselle vaipan ja silloin se meni paljon helpommin päälle. Ilmeisesti myös teippivaippani olivat liian isoja, sillä kun viimeinkin sain pujotettua teipit tiukaksi, jäi vaippa silti roikkumaan löysänä päälle. Lisäksi vaipan vyötärö oli todella korkealla, en kehdannut edes lähteä kokeilemaan näiden kanssa ulos poistumista. Myös näihin pissaaminen jäi kokematta, sillä pelkäsin löysyyden johtavan vain sotkuun.

Housuvaipat olivat sen sijaan paljon helpompia, aivan kuin isohkot alushousut. Ne menivät kerralla helposti päälle, istuivat paremmin ja tuntuivat paljon mukavimmilta. Attendsin Pull-onsit olivat miellyttävät päällä, mutta pidin enemmän idPantsien housuvaipoista. Varsinkin Fit and Feel -inkohousut tuntuivat todella mukavilta päällä.

Näihin housuvaippoihin uskalsin jopa pissata. Oli hämmentävä tunne yrittää ensimmäistä kertaa pissata housuihin, kun koko elämän ajan sitä tietenkin joutuu välttelemään. Join paljon vettä, kunnes hätä oli suuri ja pienellä yrittämisellä ensimmäiset lorahdukset osuivat vaippaan. Tunne oli aika miellyttävä, lämmin aalto tuntui alapäässä ja vaipan paino tuntui mukavalta. Tosin jo heti alkuun huomasin, ettei vaippaan voi virtsata kuten normaalisti. Annoin pitkän suihkun tulla, ja vaippa pääsi vuotamaan -> siivoushommia. Tämän jälkeisillä kokeiluilla päästelinkin pieniä suihkuja kerrallaan, ja se tuntuikin paljon kivemmalta.

Kokeilin vaippoja eri tilanteissa. Minulla oli tärkeitä asiakirjoja töitä varten tehtävänä, joten etätöissä puin vaipan päälle ja keskityi työhön. Sain yllättävän hyvin tehtyä pitkään hommia, päästelin välillä pieniä suihkuja vaippaan ja jatkoin kirjoittamista. Välillä tuntui että vaippa oli täynnä ja piti käydä ottamassa ne pois, mutta poisottaminen oli helppoa.

Kokeilin myös parissa eri tilanteessa vaipan kanssa ulkoilua. Kävin lähikaupassa hakemassa maitoa ja leipää, kassajonossa uskalsin hieman päästää pissaa vaippaan. Se tuntui todella jännittävältä. Myös pyörälenkille puin vaipan päälle. Liikkeessä virtsaaminen ei tosin onnistunut, vaan aina liikennevaloissa vähän päästelin. Kävin kesken lenkkiä vaihtamassa vaipan huoltoasemalla, oli jännittävä tilanne kun oveen koputettiin juuri kun olin päästämässä viimeisiä tippoja vaippaan. Onneksi koputtaja oli hävinnyt siihen mennessä kun poistuin vessasta.

Missään vaiheessa vaippakokeiluja en kuitenkaan pitänyt  tätä kovinkaan seksuaalisena tai kiihottavana. Pidin vaippojen tunteesta, pidin siitä tunteesta että minulla oli salaisuus ja tykkäsin siitä, että olin hiukan erilaisessa roolissa kuin aikaisemmin. En kuitenkaan vaippaa vaihtaessani runkannut tai seksiä harrastaessakaan ajatellut vaippojen pitämistä.

Kerroin tästä vaippakokeilusta eräälle luotettavalle kaverilleni, ja hän vitsaili että "olenpas reipas poika". En ollut alunperin pitänyt yhtään aikuisvauvan roolista, mutta täytyy tunnustaa että ystäväni kommentti sai minut tuntemaan itseni erityiseksi. En pitäisi siitä, että joku vaihtaisi minulle vaippoja tai että olisi minulle "äiti", mutta tämmöinen pieni kommentointi tuntui kivalta. Ehkä kivalta siksi, että sai vähän kuin oikeutuksen sille, ettei olekaan kamala pervo kun käyttää vaippoja. Tai vaikka olisikin pervo (leima, joka ei kyllä normaalisti haittaa minua), niin joku silti välittää.

Mitä sitten lopulta jäi vaippakokeilusta käteen? Tykkäsin näistä niin paljon, että suunnittelen jo oman paketin tilaamista metsäpolulta. IdPantsin Fit and Feel vaipat tuntuivat hyvältä päällä, ja vaippojen pitäminen oli kivaa. En usko että tästä tulee kuitenkaan massiivista fetissiä, vaan pikemminkin kiva pieni harrastus, jota voi välillä harrastella. Vaipat ovat tämän kokeilun jälkeen käyneet useasti mielessä, ja olen onnellinen että uskalsin kokeilla.

2 kommenttia:

  1. kokeile toisenkokoisia, pienempiä vaippoja koska oikean kokoiset vaipat ei päästä pissaa/kakkaa läpi oikein laitettuna. -lähihoitaja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentista! Olen tämän merkinnän jälkeen kokeillut muutaman kerran vaippoja, kokeilin normaalikokoa pienempää vaippaa ja se tuntui pitävän paremmin.

      Poista