sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Sylkeminen

Sylkileikit ovat alkaneet kiinnostaa minua todella kovasti sängyssä. Tämä on taas näitä asioita, jotka ilmestyivät täysin yllättäen. Se alkoi siitä, kun pidän järkyttävän paljon siitä että nännejäni stimuloidaan esileikin ja seksin aikana, se tekee todella hyvää. Kerran, muistaakseni pienessä maistissa, pyysin puolisoani nuolemaan nänniäni oikein märällä suulla, ja lopulta pyysin hieman valuttamaan sylkeä siihen minun katsellessani. Se aiheutti suunnattomat henkiset fiilikset.

Siitä se sitten lähti, sylkeä valuteltiin jokaisen seksikerran aikana, kunnes kerran uteliaisuuttani pyysin häntä sylkäisemään nännilleni. Kun tunsin syljen lentävän rinnalleni, kehoni alkoi värisemään aivan kuin orgasmin aikana. Se tuntui suunnattoman hyvältä, ja pyysin häntä jatkamaan sitä muutaman kerran.

Järkyttävän orgasmin jälkeen keskustelimme asiasta. Minua hieman arvellutti että kokeeko hän sylkemisen ällöttäväksi tai vastenmieliseksi, mutta ihana nainen kun hän on, hän nyökkäsi ja sanoi tekevänsä sen mielellään koska näki miten hyvää se teki minulle. Koin siitä hieman häpeäntunnetta, jostain syystä taas, mutta seuraavalla kerralla pyysin häntä taas sylkemään. Tätä kesti pitkään ja olin todella tyytyväinen.

Vappuna sitten vapputunnelmissa, päätin rohkaista itseni ja pyytää häntä sylkäisemään kasvoilleni. Pelotti hieman etukäteen miten hän suhtautuu siihen, tai oikeastaan miten itsekin suhtaudun asiaan. Ei päälle sylkeminen ole koskaan edes ajatuksen tasolla kiihottanut minua yhtään, mutta nyt halusin kokeilla. Hän katsoi minua, mietti hetken, ja sylkäisi naamalleni. Kehoni alkoi värisemään, tuli suuria mielihyvän aaltoja ja koin suurta henkistä tyydyttytämistä. Yllätyin itsekin reaktiostani, ja niin yllättyi puolisonikin. Pyysin häntä jatkamaan, ja se tuntui vaan entistä paremmalta.

Päädyimme harrastamaan villiä yhdyntää, useita asentoja ja suuseksiä, kunnes laukesin hänen suuhunsa. Lopulta, vielä kaiken euforian vallassa, pyysin häntä sylkäisemään spermani naamalleni. Se ei ollut ihan yhtä kätevää kun pelkkä sylkeminen, mutta se tuntui niin hyvältä.

Olen kyllä aikaisemmin lukenut sylkemisestä alistamisen muotona, mutta en itse kokenut tätä tilannetta alistamisena. Se oli uteliaisuutta ja seksuaalisuuden toteuttamista. Todettiin yhdynnän jälkeen, että voidaan tätä harrastaa enemmänkin. Tämän jälkeen olen pohdiskellut, että miksi se oli itselleni näin kiihottava kokemus.

Kokeilin myöhemmin sylkäistä hänen rinnalleen, mutta se ei aiheuttanut meille kummallekaan sen suurempia fiiliksiä. Vapun jälkeen seksiä on ollut vähän huonommin, flunssat ja kiireet ovat vieneet ajan ja seksihalun pois, mutta varmasti sylkijuttuja tullaan vielä kokeilemaan uudestaan.

Onko teillä lukijoilla millaisia kokemuksia syljestä seksin aikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti